Alex

Alex

Son dakika Alex haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alex gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alex haber sayfamızda...

Alex

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.279 alex haberi bulunmuştur.
Serhat Akın silahlı saldırı ile ilgili ilk kez konuştu! "Kumar borcu, senet borcu bunlar çok aşağılıkça"
Serhat Akın silahlı saldırı ile ilgili ilk kez konuştu! "Kumar borcu, senet borcu bunlar çok aşağılıkça"Fenerbahçeli eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın kendisine düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili ilk kez konuştu. Akın "Devletimiz bu işi aydınlığa kavuşturacaktır" dedi.
2.10.2024Gündem
Trabzonspor'un güçlü mali yapı hedefi
Trabzonspor'un güçlü mali yapı hedefiBordo-mavili kulübün yöneticisi Birhan Emre Yazıcı, Trabzonspor’u kendi ayakları üzerinde durabilen, güçlü bir mali yapıya sahip, yatırımlarını sürdüren bir kulüp olarak hayal ettiğini belirtti.
2.10.2024Trabzonspor
Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında farklı kazandı!
Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında farklı kazandı!Beşiktaş, Süper Lig'in 7'nci haftasında Kayserispor'u deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup etti.
30.09.2024Kayserispor
Antalyaspor'da Rizespor maçı mesaisi başladı!
Antalyaspor'da Rizespor maçı mesaisi başladı!Süper Lig'in 8'inci haftasında Rizespor'a konuk olacak Antalyaspor hazırlıklarına start verdi.
30.09.2024Antalyaspor
Alex de Souza'dan Jose Mourinho paylaşımı!
Alex de Souza'dan Jose Mourinho paylaşımı!Alex de Souza, Fenerbahçe maçının ardından Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
30.09.2024Antalyaspor
Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan gol çizgisi teknolojisi talebi! 'Türk futbolunun ihtiyacı var'
Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan gol çizgisi teknolojisi talebi! 'Türk futbolunun ihtiyacı var'Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor maçının ardından konuştu.
30.09.2024Futbol
Mehmet Aurelio: Sadece elde ettiğimiz şansları gole çeviremedik!
Mehmet Aurelio: Sadece elde ettiğimiz şansları gole çeviremedik!Antalyaspor'da teknik sorumlu Mehmet Aurelio, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
30.09.2024Futbol
Mehmet Aurelio: Sadece elde ettiğimiz şansları gole çeviremedik!
Mehmet Aurelio: Sadece elde ettiğimiz şansları gole çeviremedik!Antalyaspor'da teknik sorumlu Mehmet Aurelio, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
30.09.2024Antalyaspor
Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan gol çizgisi teknolojisi talebi! 'Türk futbolunun ihtiyacı var'
Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan gol çizgisi teknolojisi talebi! 'Türk futbolunun ihtiyacı var'Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor maçının ardından konuştu.
29.09.2024Fenerbahçe
Sofyan Amrabat: İsmail Yüksek harika bir futbolcu!
Sofyan Amrabat: İsmail Yüksek harika bir futbolcu!Sofyan Amrabat, Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
29.09.2024Fenerbahçe
Dusan Tadic: Vereceğimiz pozitif reaksiyonlar çok önemli!
Dusan Tadic: Vereceğimiz pozitif reaksiyonlar çok önemli!Fenerbahçeli futbolcu Dusan Tadic, Antalyaspor maçının ardından konuştu.
29.09.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında galip!
Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında galip!Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Antalyaspor deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
29.09.2024Antalyaspor
Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski inanılmaz fırsatı harcadı! Jose Mourinho hakeme itiraz etti
Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski inanılmaz fırsatı harcadı! Jose Mourinho hakeme itiraz ettiFenerbahçe, Süper Lig'in 7'nci haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Müsabakanın 2'nci dakikasında Sebastian Szymanski'nin değerlendiremediği pozisyon maçın önüne geçti.
29.09.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'ta sürpriz! İlk kez kadroda
Beşiktaş'ta sürpriz! İlk kez kadrodaBeşiktaş'ın Kayserispor maçı kamp kadrosu netlik kazandı. Siyah-beyazlılarda tecrübeli futbolcu bu sezon ilk kez bir maçın kadrosunda yer aldı.
29.09.2024Beşiktaş
Napoli, Fenerbahçe'nin kalbini istedi! Teklif yapacak
Napoli, Fenerbahçe'nin kalbini istedi! Teklif yapacakFenerbahçe'den Kim Min Jae ve Eljif Elmas'ı transfer eden Napoli yeni transfer için kolları sıvadı. İtalyan devi, sarı-lacivertli yıldız için teklif hazırlığında.
29.09.2024Fenerbahçe
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
29.09.2024Diğer
Antalyaspor - Fenerbahçe maçının heyecanı 'Türkiye’nin En Yüksek Oranları' ile Misli’de yaşanıyor
Antalyaspor - Fenerbahçe maçının heyecanı 'Türkiye’nin En Yüksek Oranları' ile Misli’de yaşanıyorGeçtiğimiz hafta aldığı derbi mağlubiyetinin ardından moral bozukluğu yaşayan Fenerbahçe, Galatasaray’ın puan kaybı sonrası “mutlak galibiyet” parolasıyla Süper Lig'in 7. Haftası’nda Antalyaspor’a konuk olacak. Karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanıyor.
29.09.2024Futbol
Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor
Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı AntalyasporSarı-lacivertli takım, efsane kaptanı Alex de Souza'nın yönetimindeki Antalyaspor'a konuk olacak.
28.09.2024Fenerbahçe
Sivasspor - Başakşehir:1-2
Sivasspor - Başakşehir:1-2Süper Lig'in 7.haftasında Sivasspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Başakşehir 2-1 kazandı.
27.09.2024Sivasspor
Alp Aksoy Formula 4 takımlarının radarında
Alp Aksoy Formula 4 takımlarının radarındaGenç milli yarış pilotu, 2024 karting yarış sezonunda başarılı performansıyla Formula 4 takımlarının dikkatini çekmeyi başardı.
27.09.2024Motor Sporları
Spor Toto’da büyük heyecan… Tam 90 milyon TL’ye varan büyük ikramiye!
Spor Toto’da büyük heyecan… Tam 90 milyon TL’ye varan büyük ikramiye!Geçtiğimiz hafta devreden Spor Toto’da heyecan daha da artmış durumda. Spor Toto’nun 7. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 14 milyon 461 bin 349 TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Spor Toto’nun devretmesiyle bu hafta eğer ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor. İddaa’da olduğu gibi Spor Toto’da doğru adres detaylı istatistikleri ve uzman yazar yorumları ile Misli olacak!
27.09.2024Diğer
Perdede şenlik zamanı
Perdede şenlik zamanı“Rebirth Island/Diriliş Adası”: Kazak sinemacı Aysulu Onaran’dan Soğuk Savaş’ta geçen ve gerçek olaylara dayanan tarihi bir casusluk gerilim filmi.
27.09.2024Kültür Sanat
Antalyaspor'da Fenerbahçe mesaisi devam etti!
Antalyaspor'da Fenerbahçe mesaisi devam etti!Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Antalyaspor, hazırlıklaına devam etti.
25.09.2024Antalyaspor
Bülent Uygun: Yetenekli ayaklarımızla sonuçları almak istiyoruz!
Bülent Uygun: Yetenekli ayaklarımızla sonuçları almak istiyoruz!Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Başakşehir maçı öncesi gerçekleştirilen antrenmanda soruları cevapladı.
25.09.2024Sivasspor
Antalyaspor'da Fenerbahçe mesaisi başladı!
Antalyaspor'da Fenerbahçe mesaisi başladı!Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Antalyaspor'da hazırlıklara start verildi.
23.09.2024Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Alex ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.