GündemYalan dizisinin yıldızı Atakan Hoşgören: Kerim beni çok heyecanlandırdı

Yalan dizisinin yıldızı Atakan Hoşgören: Kerim beni çok heyecanlandırdı

12.07.2024 - 10:15 | Son Güncellenme:

Oyunculuk hayatına çocuk yaşlarda başladı. Birçok reklam filminde ve tiyatroda oynayan Atakan Hoşgören, Yıldızlar Şahidim, 4N1K-2’nin ardından geçtiğimiz yıl Dönence dizisiyle hayran kitlesini daha da arttırdı. Bu sezon Kanal D ekranlarına gelen ''Yalan'' dizisinde Kerim karakteriyle izliyoruz onu…

Yalan dizisinin yıldızı Atakan Hoşgören: Kerim beni çok heyecanlandırdı

Genç oyuncu, kariyeri ve özel hayatı ile ilgili bilinmeyenleri Kanal D’nin Youtube kanalında yayınlanan ''Oyuncu'' programına anlattı ve sorularımızı yanıtladı.

Haberin Devamı

Yalan dizisinden ilk teklif geldiğinde çok heyecanlandığını dile getiren Atakan Hoşgören, ''En başta büyük resmi görmeye çalıştım ve büyük resmi gördükçe heyecanlanmaya başladım. Çünkü dizinin en büyük zincir halkalarından bir tanesi de Kerim... Bunu fark edince bir an önce projenin başlamasını bekledim'' dedi.

Kanal D’nin iki farklı projesinde iki farklı karaktere hayat veren Hoşgören, Dönence’de canlandırdığı Emir ile Yalan dizisinde canlandırdığı Kerim’i kıyasladı. Farklı karakterleri oynamanın getirdiği zorlukları anlatan oyuncu, ''Kerim ve Emir tamamıyla zıt karakterler. Emir'i canlandırırken birçok şeye farklı yerden bakmak zorunda kaldım. Kötü seçimlerimle ilgili doğru kararlar veriyormuşum gibi hissettim. Arkasına, doğru ve haklı sebepler eklemek zorunda kaldım. Ama Kerim'de böyle bir şeye hiç gerek duymuyorum. Kerim yaptığı şeyleri zaten mantık çerçevesinde yapan bir karakter olduğu için zorlanmadım'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

''BEN EFSANEYİM''

Hoşgören, birlikte oynamak istediği üç ismin; Cillian Murphy, Tom Hardy, Leonardo DiCaprio olduğunu açıkladı. Başarılı oyuncu, ''hem ülkemizde hem dünyada ün yapmış filmlerden birinde bir karakteri oynama şansın olsa hangi karakteri oynamak isterdin? '' sorusunu, çocukluğundan beri hayran olduğu Will Smith'in başrolünde yer aldığı ''Ben Efsaneyim'' filmindeki ''Robert Neville'' diye yanıtladı. Hoşgören, ''Hayatın film olsa seni ukimin oynamasını istersin? '' sorusuna ise ''Tom Hardy'' karşılığını verdi.

Yakışıklı oyuncu, telefonun kilit ekranında yer alan fotoğrafla da şaşırttı.  Ekranına Mike Tyson’ın fotoğrafını koyan Atakan Hoşgören, ''Mike Tyson'ın bir maç sonrası, polislerin akın ettiği ringde polislerin gözlerindeki korkuyu anlatan bir kare. Destansı bir karedir. Ben de bir süredir boks yapıyorum, dövüş sporlarıyla ilgileniyorum. O yüzden ikonik bir adamdır'' sözleriyle hayranlığını dile getirdi.