GündemVan'da feci kaza! 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Van'da feci kaza! 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

04.09.2024 - 14:43 | Son Güncellenme:

Van-Erciş kara yolu üzerinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Van-Erciş kara yolunun 60'ıncı kilometresinde meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 34 KEB 71 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 65 ACJ 420 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Haber verilmesi üzerine bölgeye ambulans, jandarma, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ile Muradiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri sevk edildi. Polis ve jandarma başka kazaya sebebiyet verilmemesi için olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, yaralılar ise ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Vanda feci kaza 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, cenazeler ve araçları olay yerinden kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Vanda feci kaza 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

CENAZELER MORGA KALDIRILDI

Cenazeler otopsi yapılmak üzere Van Adli Tıp Merkezi'nr kaldırıldı. Kazaya yapan araçlar olay yerinden kaldırılarak trafik normale döndü. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.