GündemUNICEF'in bağışlarını çaldılar, 'Kermes' operasyonuyla yakalandılar

UNICEF'in bağışlarını çaldılar, 'Kermes' operasyonuyla yakalandılar

24.09.2023 - 09:17 | Son Güncellenme:

Diyarbakır'da, girdikleri dernekte UNICEF'in bağışladığı 9 dizüstü bilgisayar ile 2 cep telefonunu çalan şüphelilere düzenlenen ‘Kermes’ operasyonunda yakalandı. 

UNICEFin bağışlarını çaldılar, Kermes operasyonuyla yakalandılar

Sur ilçesinde bulunan bir derneğe 13 Eylül'de giren 3 şüpheli atlet ve tişörtleriyle yüzlerini gizleyerek, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'nun (UNICEF) bağışladığı 9 dizüstü bilgisayar ile dernekte bulunan 2 cep telefonunu çaldı.

Haberin Devamı

Dernek yöneticilerinin fark etmesi üzerine durum polise bildirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, derneğe gelerek, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

YAKALANDILAR

Dernek ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, şüphelilerin kimliklerini tespit etti. S.D. ve yaşları küçük H.B. ile H.A. düzenlenen ‘Kermes’ operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin yapılan sorgularında çaldıkları malzemeleri 2 kişiye sattıkları tespit edildi. Soruşturma kapsamında malzemeleri satın alan ve isimleri belirtilmeyen 2 kişi de gözaltına alındı, çalınan malzemeler ele geçirildi. 2’si çocuk 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

UNICEFin bağışlarını çaldılar, Kermes operasyonuyla yakalandılar

UNICEFin bağışlarını çaldılar, Kermes operasyonuyla yakalandılar
KEŞFETYENİ
Karsu anne oldu! Eşinin bebeğiyle ilk karesini paylaştı
Karsu anne oldu! Eşinin bebeğiyle ilk karesini paylaştı

Cadde | 23.04.2025 - 12:48

Ünlü şarkıcı Karsu Dönmez, dört gözle beklediği ilk bebeğine kavuştu. Şarkıcı, eşi Mike Schrama ile oğlunun birlikte yer aldığı ilk fotoğrafını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Yazarlar