GündemTekirdağ'da korkutan fabrika yangını! Bölge boşaltıldı

Tekirdağ'da korkutan fabrika yangını! Bölge boşaltıldı

03.10.2024 - 15:55 | Son Güncellenme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasının deposunda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Yangından 2 fabrika çalışanı etkilenirken, çevre il ve ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Serteks isimli tekstil fabrikasının içerisinde suni deri de bulunan deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve emniyet ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

Tekirdağda korkutan fabrika yangını Bölge boşaltıldı

Fabrikada çalışan 2 kişi yangından etkilendi. Sağlık ekipleri olay yerinde yangından etkilenen çalışanlara yaptıkları ilk müdahalenin ardından çalışanları bölgedeki hastanelere sevk etti. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla yangın büyük oranda kontrol altına alınırken, çevredeki fabrikalar da ürünlerini güvenli yerlere taşıdılar.

Tekirdağda korkutan fabrika yangını Bölge boşaltıldı

Emniyet ekipleri, herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması amacıyla fabrika civarını yaya ve araç girişine kapadı. Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Yangın havadan da görüntülendi.

BÖLGE BOŞALTILDI

Fabrika, araç ve yaya girişine kapatıldı, vatandaşlar tedbir amacıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de bölgeye gelerek çalışmaları takip etti.

Haberin Devamı

Ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.