GündemTaksicinin esrarengiz yokoluşu

Taksicinin esrarengiz yokoluşu

06.04.2011 - 12:46 | Son Güncellenme:

Eşiyle barışmak için günlerdir bir televizyon programına çıkıyordu. Taksici Ali Demir'in otomobili, dün gece Haliç Köprüsü üzerinde terkedilmiş halde bulundu. Köprüde temizlik çalışması yapan işçiler araçtaki kişinin denize atladığını öne sürdü. Demir'in ev ve otomobiline intihar notu bıraktığını belirleyen deniz polisi, Haliç'te yaptığı aramalarda sonucu ulaşamadı.Taksici Ali Demir'in oğlu, televizyon programını yetkililerini suçlayarak, "Reyting için anne ve babamı görüştürmediler" dedi.

Taksicinin esrarengiz yokoluşu

Edinilen bilgilere göre Eyüp Alibeyköy’de taksicilik yapan Ali Demir, 15 gün önce eşi Suna Demir ile tartıştı. 3 çocuk babası Ali Demir, barışmak için bir televizyon programına başvurdu. Bir hatfa içinde üç kez bu programa çıkan Demir eşini bir türlü barışmaya ikna edemedi. Taksici Ali Demir en son dün saat 15.00 sıralarında ekrana çıktı. Tüm uğraşlarına rağmen eşini yine ikna edemedi.

Haberin Devamı

İNTİHAR NOTU BIRAKTI

Ali Demir, saat 02.00 sıralarında evden ayrıldı. Gürültüye uyanan Emrah Demir, babasının odasında, "Hakkınızı helal edin. Bana dua edin ben dualarınızı duyarım" yazılı bir not buldu. Oğul Demir hemen polis aradı. Çok geçmeden Demir'in otomobili Haliç köprüsü üzerinde terkedilmiş halde bulundu. Köprü üzerinde temizlik çalışmaları yapan belediye işçileri araçtan inen kişinin denize atladığını söyledi. Araçta inceleme yapan polis, aynı notu buldu. Olay yerine çağırılan deniz polisi denizde arama yaptı ancak kimseye ulaşamadı.

TELEVİZYON PROGRAMINI SUÇLADILAR

Olay yerine gelen Ali Demir'in oğlu Emrah Demir, televizyon programını suçladı. Emrah Demir, "Annemle babamı ayrı odalara aldılar. Babama, 'hanımına biraz yalvar’ da reytingimiz artsın' şeklinde konuştular. Son programda annemi babama göstermediler. Babamın morali bozuldu" şeklinde konuştu. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor

Yazarlar