GündemSon dakika: İsrail Beyrut'u bombaladı! CNN Türk kameraları o anları kaydetti

Son dakika: İsrail Beyrut'u bombaladı! CNN Türk kameraları o anları kaydetti

05.10.2024 - 23:40 | Son Güncellenme:

İsrail'in Lübnan'a saldırıları devam ediyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Beyrut'tan yaptığı yayında, saldırı anlarını anbean aktardı.

İsrail'in Lübnan'a saldırıları devam ediyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Doğukan Yıldırım Beyrut'tan yaptığı yayında, saldırı anlarını anbean aktardı. Fulya Öztürk şu bilgileri aktardı: Son günlerin en yoğun bombardımanı yaşanıyor. Dün de patlamalar yaşandı ancak bugün çok fazla. İsrail'in yaptığı uyarı dışında 6,7 patlama duyduk. Çok ciddi patlamalardı. Birçok noktadan dumanlar yükseliyor. Canlı yayındaki patlamanın olduğu yerde yangın devam ediyor.

Haberin Devamı

Son dakika: İsrail Beyrutu bombaladı CNN Türk kameraları o anları kaydetti

CNN Türk kameraları canlı yayındayken Beyrut'ta çok büyük bir patlama daha meydana geldi.

İSRAİL TAHLİYE EMRİ VERMİŞTİ

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), başkent Beyrut'un güneyindeki Dahiye'deki 3 binanın yakınında bulunan Lübnanlı sivillere hava saldırıları öncesinde binaları derhal boşaltmaları emri vermişti. IDF'nin Arapça sözcüsü Albay Avichay Adraee ise sosyal medya hesabından sivillere bölgelerden en az 500 metre uzaklaşmaları çağrısında bulunan haritalar da yayınlamıştı.

 

İSRAİL’İN LÜBNAN'DA ŞİDDETLENEN SALDIRILARINDA 1411 KİŞİ ÖLDÜ

Hizbullah'la 8 Ekim 2023'ten beri kontrollü çatışmalara devam eden İsrail ordusu, 23 Eylül’de Lübnan'ın güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine yüzlerce hava saldırısı düzenledi.

Haberin Devamı

Lübnan makamlarına göre, Hizbullah’ın kullandığı iletişim cihazlarının patlatıldığı 17 Eylül'den beri 104'ü çocuk ve 194'ü kadın olmak üzere toplam 1411 kişi öldü.