GündemGaziantep'te vahşet! Eşi ve 4 çocuğunu öldüren baba intihar etti

Gaziantep'te vahşet! Eşi ve 4 çocuğunu öldüren baba intihar etti

12.10.2024 - 13:13 | Son Güncellenme:

Gaziantep'te bir baba, eşini ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.

 Merkez Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde oturan Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile çocukları Medine (11), Eda Nur (9), Azra (5) ve Yusuf Demir'i (4) tabancayla öldürdü. Ahmet Demir daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Gaziantepte vahşet Eşi ve 4 çocuğunu öldüren baba intihar etti

Ahmet Demir'in bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu ve son bir yıl içerisinde 7 adet hastane kaydı olduğu ortaya çıktı. 

Gaziantepte vahşet Eşi ve 4 çocuğunu öldüren baba intihar etti

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Gaziantep Valiliğinden açıklama Olayla ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz Şahinbey ilçesinde A.D. isimli şahıs ateşli silah kullanarak 4 çocuğunu ve eşini öldürmüş, daha sonra aynı silahla intihar etmiştir. Olay sonrasında emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 adet hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Gaziantepte vahşet Eşi ve 4 çocuğunu öldüren baba intihar etti

Ahmet Demir

“İLAÇLARINI HERHALDE SON ZAMANLARDA DÜZGÜN KULLANMADIĞI İÇİN BU OLAYLAR OLMUŞTUR”

Ahmet Demir'in yaklaşık bir buçuk senedir psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen kuzen Mehmet Buruk, “Kendisi berberdir. Psikolojik tedaviden sonra ilaç kullanıyordu. İlaçlarını da herhalde son zamanlarda düzgün kullanmadığı için bu olaylar olmuştur. Biz de son zamanlarda Ahmet'in sıkıntısının olduğunu biliyorduk. İlaçları düzgün kullanmadığı zaman herhalde cinnet geçirmiş olması lazım ki dört çocuğunu, eşini ve kendisinin hayatına son vermiş” dedi.

“BÖYLE BİR ŞEY YAPACAĞI HİÇ AKLIMIZA GELMEZDİ”

Ahmet Demir'in böyle bir olayı gerçekleştirmesini asla beklemediklerini ifade eden Buruk, “Ahmet'in aile içinde herhangi bir tartışması yoktu, bir sorunu yoktu. Sadece psikolojik sorun yaşıyordu. Kendisi iyi bir insandı. Böyle bir şey yapacağı hiç aklımıza gelmezdi. Hayatla barışık bir insandı. Abdestinde, namazında, niyazında bir insandı. Kimseye borcu yoktu. Maddi anlamda hem kendisinin hem de ailesinin durumu iyi” diye konuştu.