GündemSon dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kabinede değişim' mesajı

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kabinede değişim' mesajı

12.10.2024 - 14:03 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk - Sırbistan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kabinede revizyona yeşil ışık yakan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalarla değişim sinyali verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk - Sırbistan ziyaretinde bulundu. Ziyaret dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yenilenme mesajı verdi. Yenilenme mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti’de bir değişim süreci var ve siz de defaatle bir yenilenme olacağını söylüyorsunuz. Peki değişim sadece kadrolarda mı olacak, yoksa parti programında, parti tüzüğünde bir değişim de görür müyüz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğandan Kabinede değişim mesajı

"BAZI DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR"

Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Ama bunun yanında da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir. Genel Başkan Yardımcılarında aynı şekilde değişiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir.