Gündem Çanakkale'de 4.4 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu

Çanakkale'de 4.4 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu

26.06.2024 - 23:02 | Son Güncellenme:

Çanakkale Gökçeada'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremi AFAD son dakika olarak duyurdu. Yerin 15 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Mersin Toroslar'da da saat 23.37 sularında 3.9 büyüklüğünde bir deprem oldu. İşte detaylar...

Çanakkalede 4.4 büyüklüğünde korkutan deprem AFAD duyurdu

Çanakkale Gökçeada'da saat 22.50 sularında 4.4 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Depremi AFAD sosyal medyasından duyurdu.

Haberin Devamı

Çanakkale'de ve çevre illerde deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

İşte AFAD'ın deprem paylaşımı;

Ege Denizi'ndeki deprem ile ilgili Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi. Görür "Ege Denizi'nde 4,4 büyüklükte sığ bir deprem oldu (El isareti). Deprem Ege Denizi içerisindeki KAF FAY ZONUNDA. Bu zonun Marmara Denizi içerisindeki devamında Marmara depremini bekliyoruz. Bölgede gerilim devam ediyor. Sevgiyle" dedi.

Haberin Devamı

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Çanakale Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 22.50'de, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi Ege Denizi açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hatırlatılarak, "Yapılan taramalara göre herhangi bir olumsuz durum olmamıştır. Geçmiş olsun dileklerimizle kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Mersin'de 3.9 büyüklüğünde deprem oldu

Mersin Toroslar'da 3.9 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Depremi AFAD son dakika olarak duyurdu. Deprem yerin 12 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Mersin Toroslar'da 3.9 büyüklüğünde korkutan bir deprem oldu. Saat 23.37 sularında meydana gelen deprem çevre illerden de hissedildi.

AFAD depremi böyle duyurdu;