GündemÖzel devreye girdi sitem tatlıya bağlandı

Özel devreye girdi sitem tatlıya bağlandı

11.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

CHP’nin ATO Congresium’da gerçekleşen İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’na kürsüye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sonra gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, “Polemik falan çıkartmak istemiyorum, ama ben de Ekrem Başkanımın güzel konuşması gibi sizlere bir konuşma yapmak isterdim. Ama maalesef bir saat önce bana telefon açıp ‘siz de konuşun’ dendi” şeklindeki sözleri damgasını vurmuştu.

Özel devreye girdi sitem tatlıya bağlandı

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara - Partili kaynaklar, CHP lideri Özgür Özel’in, İmamoğlu ve Yavaş ile görüştüğünü belirterek, “Genel Başkan her iki başkanımızla da görüştü. Herhangi bir sorun, kırgınlık, bir problem yok. Anlık bir şeydi. Mansur Bey’in keyfi yerinde” dedi. Kurultayın çok iyi geçtiğini ifade eden partili kurmay, “Böyle bir şey olmasa daha iyiydi. Son yıllarda yaşadığımız en geniş mutabakatla kararların alındığı bir kurultay oldu” yorumunu yaptı. 

Haberin Devamı

‘Parti içi tartışmaya girmiyorum’

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen programda “Bundan sonraki siyasi hedefiniz nedir” sorusuna, “Siyasetin dışında kaldık desek doğru değil. Rahmetli Demirel’in dediği gibi ‘siyasetin giriş kapısı var çıkış kapısı yoktur’” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, “Kurultaya neden katılmadınız” sorusu üzerine ise “Parti içi tartışmalara girmiyorum” dedi. ● ANKARA Milliyet