GündemO artık yalnız değil!

O artık yalnız değil!

20.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milliyet okurları, ‘vefa’nın bazen sadece bir semt adı olmadığını, tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı Tomris Oğuzalp ile ilgili dün yaptığımız habere sessiz kalmayarak bir kez daha gösterdi

O artık yalnız değil

Hastalığı nedeniyle zor günler geçiren ve maddi açıdan da sıkıntı yaşayan Tomris Oğuzalp’e yardım edebilmek için pek çok kişi ve kurum harekete geçti. Komşusu Handan Hanım’ın baktığı Tomris Oğuzalp’in ve Milliyet gazetesinin telefonları dün gün boyu susmadı.
Bakırköy Belediyesi’nden yapılan açıklamada Oğuzalp için Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün bugüne kadar pek çok kez ambulans tedariği, evinde sağlık hizmetleri sağladığına dikkat çekilerek, desteğin artırılacağı ifade edildi.

‘İyi şeyler olacak’
Oğuzalp’in komşusu Handan Hanım “Bugün çok mutlu Tomris Hanım, çünkü çok gideni geleni oldu. Sürekli arıyorlar. Dolayısıyla morali de yerinde. Hem basın mensupları hem de tiyatrocular aradı. Bayağı bir ilgi var. Bundan sonra iyi şeyler olacağına inanıyoruz” dedi.
Kendini daha iyi hisseden Tomris Oğuzalp ile biz de konuşma imkanı bulduk. Maaşında haciz olduğu belirtilen usta sanatçının tek bir isteği var: “Daha iyiyim şu anda, çok arayanım soranım oldu. Birazdan doktorlarım da gelecek, Başbakanlık ilgileniyormuş sağ olsunlar. 6 bin TL kredi kartı borcum var asıl onun ödenmesini istiyorum. Sadece bu borcum ödense, maaşım yeter bana. Maaşım elime tam geçsin yeter.”
Öte yandan Mavi Çatı Yaşlı Bakım Merkezi’nden de gazetemizi arayan Uğur Çiftçi, Oğuzalp için ellerinden geleni yapabileceklerini söyledi.