GündemNarin'in cesedinin bulunduğu yerde keşif

Narin'in cesedinin bulunduğu yerde keşif

09.09.2024 - 17:18 | Son Güncellenme:

Narin Güran'ın, yaşadığı Tavşantepe Mahallesi'ne 2 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi'nin kenarında keşif yapıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolup, dün cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın, yaşadığı Tavşantepe Mahallesi'ne 2 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi'nin kenarında keşif yapıldı.

Haberin Devamı

Amcası Salim Güran’ın 200 bin lira para teklifi üzerine Narin’in cesedini alıp gizlediğini itiraf eden Nevzat B., jandarma eşliğinde dere kenarına götürüldü. Burada Nevzat B.’nin ifadesine başvuruldu.

Narinin cesedinin bulunduğu yerde keşif

Nevzat B.’nin ifadesine şöyle devam etti:

“Salim Güran aracından inerek benim aracıma doğru geldi. Bende araçtan indim ve Salim Güran bana eliyle göstermek suretiyle 47 plakalı aracın ön yolcu koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek’ bunu yok edeceksin’ dedi. Bende gösterdiği şeyin yanına yaklaştım ve bakınca battaniyeye sarılı bir şey vaziyette ve anlayınca şaşırdım hareketsiz vaziyette yatan bir insanın olduğunu gördüm, ben insan olduğunu söyleyip tereddüt ettim. Bu esnada Salim Güran, bana hitaben ‘aileni iyi düşün 200 bin TL para veririm’ dedi. Bu esnada etrafımızda kimse yoktu, bana hitaben aracında torba var mı dedi. Bende aracımın bagajından rengini hatırlamadığım bir çuval çıkartarak Salim Güran’a verdim. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp, çuvalın içerisine birlikte koyduk. Bu esnada çocuğun üzerinde siyah tişört ve şort vardı. Üzerinde askılı bir küçük çanta vardı, çocuğu torbaya koyduğumuz esnada sağ kulağının arkasında boyun bölgesinde bir kızarıklık vardı.”

Haberin Devamı

Narinin cesedinin bulunduğu yerde keşif

NARİN'İN ARKADAŞLARI MEZARINA ÇİÇEK BIRAKTI

Diğer yandan arkadaşları, sabah saatlerinde toprağa verilen Narin Güran'ın mezarına geldi. Narin'in arkadaşları, mezara oyuncak ve çiçek bıraktı. Çevre illerden de gelen birçok kişi, Narin'in mezarına çiçek bırakıp, dua etti.

Yazarlar