GündemMuğla'daki korkunç olayda yeni detaylar! İnternetten çakı ve bıçak aramış! Cinayet anı kamerada

Muğla'daki korkunç olayda yeni detaylar! İnternetten çakı ve bıçak aramış! Cinayet anı kamerada

27.08.2024 - 18:58 | Son Güncellenme:

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Senem Kıvrık'ı (40), sokak ortasında peş peşe bıçaklayıp öldürdükten sonra ormanda yakalanan Muhittin Kıvrık (43), polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Katilin internetten çakı ve bıçak araması yaptığı öğrenildi. Cinayet anı ise kameralara böyle yansıdı.

Olay, dün saat 08.00 sıralarında Menteşe'nin Orhaniye Mahallesi Akasya Sokak'ta meydana geldi. Bir kadının sokakta çığlık sesini duyan mahalleli, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Polis ekiplerinin başına sopayla vurulup, karnından bıçaklandığını belirlediği Senem Kıvrık, ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 çocuk annesi Senem Kıvrık, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayın ardından otomobiliyle kaçan şüphelinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndaki ambulans şoförlüğü görevinden 15 gün önce ayrılan Senem Kıvrık'ın eşi Muhittin Kıvrık olduğunu tespit etti. Hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı bulunan Muhittin Kıvrık'ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği görevlileri, İkizce mevkisindeki ormanda, dronla yaptığı aramada Kıvrık'ın yerini tespit edip, yakaladı.

Haberin Devamı

KAÇARAK EVLENDİ

Gözaltına alınan Kıvrık, polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Öte yandan, öldürülen Senem Kıvrık'ın ailesinin karşı çıkmasına rağmen lise yıllarında aşık olduğu Muhittin Kıvrık ile kaçarak evlendiği öğrenildi.

Muğladaki korkunç olayda yeni detaylar İnternetten çakı ve bıçak aramış Cinayet anı kamerada

CİNAYET KAMERADA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Muhittin Kıvrık tarafından sokak ortasında öldürülen Senem Kıvrık'ın bıçaklandığı anlar, bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Muhittin Kıvrık'ın Senem Kıvrık'ı iterek yere yatırıp, ardından üzerine doğru eğilip, elindeki bıçağı peş peşe sapladıktan sonra uzaklaşması yer alıyor.

İNTERNETTEN ÇAKI VE BIÇAK ARAMASI YAPMIŞ

Muhittin Kıvrık'ın cinayetten önce cep telefonundan internete girip, çakı ve bıçak araması yaptığı öğrenildi. Kıvrık'ın cinayetten sonra 'Eşimin kusurlu olması için ne yapabilirim' başlıklı arama yaptığı da tespit edildi.