GündemKısmetse Olur'da eleme adayı kim? - izle

Kısmetse Olur'da eleme adayı kim? - izle

17.05.2016 - 11:13 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen yarışması Kısmetse Olur'da gerilim iyice tırmanıyor. Merakla beklenen Kısmetse Olur 179. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ceyda'nın babasının söyledikleri Adnan'ı sinirlendirecek. Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Kısmetse Olurda eleme adayı kim - izle

Kanal D'de, yapımını Production House'un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelen “Kısmetse Olur” izdivaç yarışmasında heyecan devam ediyor. Bugün yayınlanan Kısmetse Olur 179. bölüm fragmanında yine kavgalar eksik olmuyor. Ayça ve Melis birbirine giriyor, evde sesler bir anda yükseliyor. Ayça ve Melis dostluğunda beklenmeyen kavga. Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

Ceyda, kırmızı odaya Onur'u davet etmesi adeta Kısmetse Olur evinde şok etkisi yaratacak. Ceyda ve Onur kırmızı odada neler konuştu? İşte fragman...

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Erdem ve Nur kırmızı odada!

Kısmetse Olurda eleme adayı kim - izle

Erdem, eve yeniden dönüşüyle birlikte Nur'u tanımak için adım atmaya başlıyor. Nur, Erdem'e karşı ne hissediyor?

Hazal ve Dani arasında büyük kavga!

Kısmetse Olurda eleme adayı kim - izle

Hazal, Dani'nin sözlerinden sonra sinirlerine hakim olamayıp üzerine yürüyor ve ihtar alıyor. Hazal, ikinci ihtarını alıyor bu durum damatlar evini de karıştırıyor.

Kısmetse Olur'da müthiş sürpriz!

Kısmetse Olurda eleme adayı kim - izle

Kısmetse Olur'da bu hafta adayları iki ayrı sürpriz bekliyordu. Kısmetse Olur'a eskilerden bir gelin ve damat adayı giriyor.

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın finalinde eve iki aday birden veda etti. Eve veda eden isimler Aycan ve Batuhan Terzi oldu.