Gündem Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak? - İzle

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak? - İzle

19.04.2016 - 10:15 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur bugün ekranlara bomba gibi bir bölüm ile geliyor. Heyecanın dorukta olduğu Kısmetse Olur yarışmasında 156. bölüm merakı devam etmekte. Semih, Dilek'i tanımaktan vazgeçtiğini söylüyor! Dilek'i tanıma yoluna girdiğini söyleyen Semih, artık olamayacaklarını itiraf ediyor. Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak - İzle

Ekranların sevilen yarışma programı Kısmetse Olur'da heyecan yine dorukta. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kısmetse Olur'da bugün neler olacak? En son kim elenmişti ve yeni aday kim oldu? İşte Kısmetse Olur heyecanının tüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinde bu haftada ayrılıklar ve aşklar bir arada olacak. Kısmetse Olur evinde yüzükler atılıyor. İzleyiciyi merakta bırakan fragman haberimizde.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur 19 Nisan 2016'da yayınlanan bölümde; Tankut ve Daniela, Cansu'dan rahatsız oluyor! Cansu'nun, Tankut ve Daniela'nın konuşmaları esnasında yanlarına oturması evde sorun yaratıyor!

ELEME GÜNÜ BÜYÜK TARTIŞMA VE GÖZ YAŞI

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak - İzle

Eleme gecesinde, damat adaylarından Emre'nin elenme ihtimali Hazal ve gelin adayları arasında büyük bir gerginliğe sebep oldu! Gelin adayları Emre ve Hazal'a cephe alıyor!

YENİ ADAY DİLEK AKLINDAKİ ERKEĞİ AÇIKLADI

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak - İzle

Kısmetse Olur'a giren yeni gelin adayı Dilek, aklındaki ismi açıkladı! Dilek'in aklındaki damat adayı Semih mi, Adnan mı?

MELİS YİNE ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak - İzle

Tüm damat adaylarının ceza aldığını gören Melis, bu durumu fırsata dönüştürüyor! Melis, damatlar evinde soğuk terler döktürdü!

Haberin Devamı

CANSEL VE ESER YÜZÜKLERİ ATTI

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak - İzle

Cansel ve Eser aşkındaki sorunlar, yüzüklerin de atılmasıyla çözülmez bir hale geliyor! Eser ve Cansel ilişkisi bitiyor mu?

KISMETSE OLUR HAKKINDA

Yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelen “Kısmetse Olur” yarışmasında ortam yine gergin Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor.

KISMETSE OLUR ELEME GÜNÜ KİM ELENDİ, KİM GELDİ?

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim gelin adayları arasından Seray Kurumuş olurken elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Dilek Demircan oldu.

KISMETSE OLUR YORUMLARI

-saç saça kim kavga ediyo . kızlardan olsa gerek?

-ne olur söyle o bomba ne ben aksama cat cat catlaim ne olurrr

-vurcaklar yani o zaman cansel le mehtapn ihtarları 3 dü elenmeleri lazım o zaman?

-haftaya cansu giderse belki ceyda girebilirmi lutgen cvp verin?

-of ya en güzel sahneleri kesiyolar. melekle ayça kavgası gbi?

-haftaya seray gidicekmis yerine evet ceyda ola bilir.?

-Yanlısın var. Bu hafta Seray gidecek. Dilek gelecek. Gelecek hafta Cansu elenecek.?