GündemKırgın Çiçekler 57. yeni bölüm fragmanı nefes kesti!

Kırgın Çiçekler 57. yeni bölüm fragmanı nefes kesti!

26.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

NTC medyanın yapımcılığını üstlendiği Kırgın Çiçekler 57. bölüm fragmanında izleyicileri heyecan dolu dakikalar bekliyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kırgın Çiçekler dizisinde, Songül'ün babası cezaevinden çıkıyor. Karşı karşıya gelen baba kız arasında tatsız olaylar yaşanıyor...

Kırgın Çiçekler 57. yeni bölüm fragmanı nefes kesti

Kırgın Çiçekler'in merakla beklenen 57. bölüm fragmanı yayınlandı! Kırgın Çiçekler dizisi soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde cezaevinden çıkan Songül babası ortalığı karıştırır. Songül babası ile sert bir konuşma yapacak. Öte yandan Defne'lerin evine giren Songül'ün babasını Nazan sopa ile etkisiz hale getirecek. Heyecan dozu yüksek sahnelerin yaşanacağı Kırgın Çiçekler 57. yeni bölümü ve merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler 57. yeni bölümü ile 31 Ekim Pazartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER 57. BÖLÜM FRAGMANI



Songül: Benim hayatımda bu adamın yeri yok, istemiyorum onu!

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler son bölümünde, Eylül arabanın içinde sıkışıp kalır. Kemal, Defne'nin yerini söylemez. Nazan ve Defne kaçacakları gemiye ulaşmaya çalışmaktadır. Polis peşlerine takılınca şok olurlar. Nazan, Kemal'i tehdit eder. Hastaneye kardeşini ziyarete giden Kader, bebeği bulamayınca annesinin kapısına dayanır. Banu her şeyi bırakıp kaçmak üzeredir. Songül babasından gelen bir mektupla şok olur. Acılarıyla yüzleşip, bir karar almak zorunda kalır.

Haberin Devamı

GENEL HİKAYE:

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.

Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...

Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNE YENİ OYUNCU

ATV’de 2. sezonuyla ekranlarda olan Kırgın Çiçekler dizisine Ruhi Sarı katıldı. ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız ve Hazar Motan’ın paylaştığı fenomen dizi Kırgın Çiçeklere sürpriz isim.?

Dizide Songül karakterinin babası rolünde diziye dahil olacak isim daha önce Sen Benimsin, Diğer Yarım ve Ezo Gelin gibi dizilerden tanıdığımız Ruhi Sarı katılıyor.?

Kırgın Çiçekler 57. yeni bölüm fragmanı nefes kesti