GündemKara çarşaf giyip geldiler, çatışma çıktı! Ölü ve yaralılar var...

Kara çarşaf giyip geldiler, çatışma çıktı! Ölü ve yaralılar var...

29.12.2017 - 11:29 | Son Güncellenme:

Esenler'de kuyumcu dükkanını soymak isteyen soyguncular ile iş yeri sahipleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada bir soyguncu ile kuyumcu öldü, bir soyguncu ise yaralandı.

Kara çarşaf giyip geldiler, çatışma çıktı Ölü ve yaralılar var...

Esenler Çinçindere Caddesi üzerinde bulunankuyumcu dükkanına sabah saat 11.00 sıralarında gelen çarşaf giymiş silahlı 3 kişi, soygun yapmak istedi. Kuyumcunun silahını çekmesi üzerine çatışma çıktı. Kuyumcu ile soygunculardan biri yaralanırken bir soyguncu hayatını kaybetti. Diğer soyguncu ise kaçarak uzaklaştı. Polis olay yerinde inceleme yapıyor. Kaçan soyguncu yakalamak için ise çalışma başlatıldı.Hastaneye kaldırılan kuyumcu da hayatını kaybetti. Ölü sayısı ikiye çıktı.

Haberin Devamı

Kara çarşaf giyip geldiler, çatışma çıktı Ölü ve yaralılar var...

Kuyumcu soygunu öncesinde, şüpheliler güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde, soyguncuların bir kahvehaneden çay aldığı sonra da kuyumcuya yöneldikleri görülüyor.

YAŞANANLAR AMATÖR KAMERADA

Soygunun hemen ardından yaşananları bir amatör kamera kaydetti. Silah seslerinin de duyulduğu görüntülerde yerde bir yaralının olduğu görülüyor. Görüntülerde esnafın yaralı yatan soyguncuya levye atması kameralara yansıdı. Levye atılması sırasında silah sesleri de duyuluyor.