GündemKahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: İkinci kez su içmek istedi, dövülerek öldürüldü

Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: İkinci kez su içmek istedi, dövülerek öldürüldü

11.09.2024 - 11:22 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta Mesut Kazancı isimli kişi, metal fabrikasında çalışan bir işçiden su istedi. İddiaya göre işçi, Kazancı’ya bir bardak su verdi. Kazancı bir daha su isteyince kavga çıktı. Kavga sırasında 4 kişi tarafından sopalarla dövülürek Kazancı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, Mesut Kazancı (29) aracıyla Küçük Sanayi Sitesi'ne gitti ve susadığını belirterek, su içebileceği bir yer olup olmadığını sordu. Metal fabrikasında çalışan bir kişi, Kazancı'ya bir bardak su verdi. Su içtikten sonra, Kazancı bir kez daha su istedi.

Haberin Devamı
1/3

2/3

3/3

İKİNCİ KEZ SU İSTEDİ, DAYAK YEDİ

Su veren kişi, Kazancı'nın talebine olumsuz yanıt verdi ve tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sopalı kavgaya dönüştü. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Sopalarla dövülen Kazancı, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

2 AYLIK BEBEĞİ VAR

Olayın ardından Kazancı'nın ailesi, kendisinden haber alamayınca polis ve hastanelere başvurdu. Yapılan araştırma sonucunda, yoğun bakımda kimliği belli olmayan bir kişinin bulunduğu bilgisi aileye verildi. 

2 aylık bebeği olduğu belirtilen Kazancı, 2 gün süren yaşam mücadelesinin ardından genç adam hayatını kaybetti.

Genç adamın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından dün toprağa verildi.

Polis, olayın ardından kavgaya karışın 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı

Kahramanmaraşta akılalmaz cinayet: İkinci kez su içmek istedi, dövülerek öldürüldü

 

'HUNHARCA ÖLDÜRMÜŞLER YAVRUMU'

Mesut Kazancı’nın annesi Gül Kazancı, “Adalet istiyoruz, benim oğlum canice öldürüldü. Hunharca öldürmüşler yavrumu, dilim varmıyor yavrum bir bardak su için insan öldürülür mü? Bir anne olarak içim yanıyor. Niye bir bardak su için, bu olayı bana fabrika sahibi anlattı, yavrum anlatamadı doğruları bilemiyorum. Fabrika o görüntüleri kesintisiz ve tam verecek bana. Bunu yapan bir insan olabilir mi? 6 kişi bir kişiye nasıl saldırır, oğlumda müdahale edecek bir şey yok, elinde sopa yok. Adalet yerini bulsun. Aile olarak bu işin arkasını bırakmayacağız, oğlum senin arkandayım” dedi.

Kahramanmaraşta akılalmaz cinayet: İkinci kez su içmek istedi, dövülerek öldürüldü

“EVLADIMIZ OLDU, BİZİ YALNIZ BIRAKTI”

Gözyaşları içerisinde adalet istediğini ifade eden Mesut Kazancı'nın eşi Sena Kazancı ise, “Bu canice ölümün adaletini istiyorum. Bu olayı yapanlar, delil saklayanlar, fabrikanın sahibi de delil saklıyormuş hepsinden şikayetçiyim. Biz 8 yıldır evlat acısı ile yandık, bize evladımız oldu bizi yalnız bıraktı. Yavrumu yetim bıraktılar onlar da dışarıda serbest gezmesinler” diye konuştu.

Kahramanmaraşta akılalmaz cinayet: İkinci kez su içmek istedi, dövülerek öldürüldü

“GENCECİK BİR İNSANI BU HAYATTAN KOPARDILAR SU İÇİN”

Yengesi Ebru Dalkıran ise, “Adaletin sağlanmasını istiyoruz. Kameradaki kadrajdaki herkes de aynı şekilde bizim gözümüzde suçludur. Gencecik bir insanı bu hayattan kopardılar su için” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE İNSANLARA YEMEK YAPMIŞ

Öte yandan öldürülen Mesut Kazancı’nın 6 Şubat depremlerinde depremzede vatandaşlara yemek yapıp dağıttığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, hayatını kaybeden Mesut'un, depremzedelere “Burada hazır yemek var” dediği ve bir çadır kentte insanlara yemek yaptığı görülüyor.

Kahramanmaraşta akılalmaz cinayet: İkinci kez su içmek istedi, dövülerek öldürüldü