Gündemİstanbul'da vahşice katledilen Ayşenur Halil'in cenazesi yakınları tarafından alındı

İstanbul'da vahşice katledilen Ayşenur Halil'in cenazesi yakınları tarafından alındı

05.10.2024 - 09:14 | Son Güncellenme:

Eyüpsultan'ta Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Halil'in cenazesinin bugün Gaziosmanpaşa'da bulunan Pazariçi Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kartaltepe Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

İstanbulda vahşice katledilen Ayşenur Halilin cenazesi yakınları tarafından alındı

İstanbul’da kan donduran vahşetin ilk adresi Eyüpsultan’dı. İddialara göre, kasap olan Semih Çelik, dün saat 15.30 sıralarında Ayşenur Halil’i bıçaklayarak katletti. Ayşenur’un, Çelik’in yeni kız arkadaşı olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

İstanbulda vahşice katledilen Ayşenur Halilin cenazesi yakınları tarafından alındı

Aynı zamanda okul arkadaşı olan genç kızı öldüren Çelik, ardından Fatih’e gitti. Burada eski kız arkadaşı olduğu ileri sürülen 19 yaşındaki İkbal Uzuner’i yanına çağıran Çelik, genç kızı bıçak zoruyla Derviş Ali Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi üzerindeki tarihi surlara çıkardı. Bir süre İkbal ile tartışan Çelik, genç kızı bıçaklayarak öldürdükten sonra başını kesip surlardan aşağı attı. Cani, ardından da surlardan atlayarak intihar etti.

İstanbulda vahşice katledilen Ayşenur Halilin cenazesi yakınları tarafından alındı

ÖNCEDEN PLANLAMIŞ 

Çelik’in evinde arama yapan ekipler, içinde kara kalemle çizilmiş parçalanmış insan figürleri olan bir defter buldu. Katilin, poliste 3 suç kaydı olduğu da öğrenildi.