GündemBakan Soylu'dan Düzce depremi açıklaması: Can kaybı bilgisi bulunmamaktadır

Bakan Soylu'dan Düzce depremi açıklaması: Can kaybı bilgisi bulunmamaktadır

23.11.2022 - 04:49 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, saat 04.08'de gerçekleşen 5.9 büyüklüğünde depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır." dedi. CNN Türk'e bağlanan Bakan Soylu depremle ilgili son bilgileri verdi. Soylu bölgeye hareket etti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Haberin Devamı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, saat 04.08'de gerçekleşen 5.9 büyüklüğünde deprem'in ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır. Ekiplerimizin saha taraması devam etmektedir. Hemşehrilerimize geçmiş olsun." dedi.

Bir paylaşım daha yapan Bakan Soylu ,"5.9 büyüklüğündeki Deprem'in merkezi olan Düzce Gölyaka ilçemizde yapılan tüm taramalarda can kaybı bilgisi yoktur. AFAD, Jandarma ve Emniyet, tüm ekiplerimizin taramaları devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

CNN TÜRK'TE AÇIKLADI

CNN Türk'e bağlanan Bakan Soylu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  Taramalarımız devam ediyor, panik sebebiyle bazı yaralanmalar ve bazı evlerde eşyaların düşmesi sonucu küçük yaralanmalar söz konusu. Herhangi bir can kaybı söz konusu değil. Depremin merkezi Gölyaka'da özellikle köylerde de taramalar yapıldı. 21 artçı deprem oldu. En büyüğü 4,2 büyüklüğünde artçı olan deprem meydana geldi.

BAKAN SOYLU BÖLGEYE HAREKET ETTİ

İçişleri Bakanı Soylu, Ankara'dan helikopterle 5,9 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Düzce'ye hareket etti.

AFAD BAŞKANI YUNUS SEZER: SAHA TARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

AFAD Başkanı Yunus Sezer Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Düzce ilimizin Gölyaka ilçesinde, saat 04.08’de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. An itibarıyla bölgede herhangi bir olumsuz durum bulunmuyor. Saha tarama çalışmaları devam ediyor.Düzceli hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

Haberin Devamı

AFAD BAŞKANLIK: KONTROL AMAÇLI ENERJİ KESİNTİLERİ UYGULANMAKTADIR

 AFAD Başkanlık Twitter hesabından "Düzce ilimizin Gölyaka ilçesindeki 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından, an itibarıyla 18 artçı deprem meydana gelmiştir.

Bölgede kontrol amaçlı enerji kesintileri uygulanmaktadır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmamasını önemle rica ederiz." açıklamasında bulundu.