GündemGenç kızlardan biri 19 diğeri 20 yaşında! 5 milyon liralık kılık değişikliği

Genç kızlardan biri 19 diğeri 20 yaşında! 5 milyon liralık kılık değişikliği

16.08.2024 - 11:35 | Son Güncellenme:

İstanbul’da 2 genç kızın yaptığı plan ekipleri bile şoke etti. 50 suç kaydı bulunan 19 ve 20 yaşlarındaki genç kızların güvenlik kamerası görüntülerinde farklı kıyafetler, şapka ve aksesuar kullanıp, kılık değiştirdikleri görüldü.

İstanbul’da 24 Temmuz Çarşamba günü mağdur A.C.O.’nun evine kapı kilidini kırarak giren hırsızlık şüphelisi kadın, evdeki yaklaşık 5 milyon lira değerinde olduğu belirtilen ziynet eşyalarını bavula koyarak çaldı. Polis ekipleri olayla ilgili başlattıkları çalışmada şüphelilerin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirledi.

Haberin Devamı

KIYAFET DEĞİŞTİREREK HIRSIZLIK

Görüntülerde şapka ve gözlük kullanarak kendilerini gizlemeye çalışan şüphelilerin, hırsızlık yaptıkları siteye girdikleri, bir süre sonra da ellerindeki bavulla evden ayrıldıkları görüldü. 10 Ağustos Cumartesi günü bir kez daha ortaya çıkan hırsızlık şüphelisi kadınlar, bu kez mağdur T.K.’ye ait eve girerek kol saati, 1500 dolar, 540 Euro ve bir miktar Türk lirası çalarak kaçtı. Güvnlik kamerası görüntülerinde hırsızlık şüphelilerinin farklı kıyafet ve aksesuarlarla kılık değiştirip evlere girdikleri görüldü.

Genç kızlardan biri 19 diğeri 20 yaşında 5 milyon liralık kılık değişikliği

50'NİN ÜZERİNDE SUÇ KAYDI VAR

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen şüphelilerin Yıldız E.(20) ile Nazar Ş.(19) olduğu belirlendi. 2 şüpheli kadın Kartal’da düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden Yıldız E.’nin daha önceden poliste 60, Nazar Ş.’nin ise 52 suç kaydı olduğu belirlendi.