GündemEBA TV canlı yayın nasıl izlenir? EBA TV canlı izle ekranı

EBA TV canlı yayın nasıl izlenir? EBA TV canlı izle ekranı

24.08.2020 - 11:03 | Son Güncellenme:

EBA TV canlı izleme yöntemleri araştırılıyor. Uzaktan eğitim sürecinde faydalanılan EBA TV'de bugün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuşma yaptı. Öğretmen seminerlerinin 24 Ağustos'da başlaması sebebiyle açılış konuşması yapan Selçuk EBA TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Peki, EBA TV canlı yayını nasıl izlenir?

EBA TV canlı yayın nasıl izlenir EBA TV canlı izle ekranı

Öğretmenler yeni eğitim öğretim yılı için bugün itibariyle mesleki gelişim programlarına başladı. Bakan Ziya Selçuk'un EBA üzerinden gerçekleştirdiği açılış konuşması ile başlayan programda ilk ders Kovid-19 salgını ve önleyici tedbirler konusunda okullarda uyulması gereken kurallar oldu.

Haberin Devamı

EBA TV CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk ders zili için geri sayım sürerken okul yöneticileri ve tüm öğretmenler son hazırlıklar için okullarda olacak.

Okullardaki toplantı alanlarında, Kovid-19 tedbirleri konusunda gerekli tüm sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri alındı.

Öğretmenler ve okul yöneticileri için 24 Ağustos Pazartesi günü başlayacak programda, Kovid-19 tedbirlerinden, uzaktan eğitimle telafi programına, psikososyal destek çalışmalarından, etkinlik planlamalarına kadar pek çok başlık tüm detaylarıyla çalışılacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rahmet Güner de öğretmenlere, koruyucu ve önleyici tedbirler noktasında dikkat edilmesi gereken detayları paylaşacağı bir video konferans verecek.

Haberin Devamı

21 Eylül’de başlaması planlanan yüz yüze eğitim süreci öncesinde okul binasında, sınıflarda, tuvaletlerde, bahçede ve tüm ortak kullanım alanlarında uygulanacak sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralları, öğrenci, öğretmen ve velilerle ilgili süreçlerin planlanması aşamasında en ince ayrıntısına kadar uygulamalı bir şekilde ele alınacak.