GündemDolunay 9. yeni bölüm fragmanında sürpriz aşk itirafı!

Dolunay 9. yeni bölüm fragmanında sürpriz aşk itirafı!

23.08.2017 - 12:26 | Son Güncellenme:

Dolunay 8. son bölümüyle Salı akşamı yayınlandı. Dolunay'da gitgide yakınlaşmaya başlayan Nazlı ile Ferit arasındaki aşk büyümeye devam ediyor. Dolunay dizisinin merak edilen 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Ferit'in yaptığı aşk itirafı heyecan yarattı.

Dolunay 9. yeni bölüm fragmanında sürpriz aşk itirafı

Başladığı günden bu yana herkesin severek izlediği ve belli bir kitleye sahip olan Dolunay dizisine ilgi sürüyor. Yeni bölümlerini heyecanla bekleyen Dolunay sevenler için ise sürprizler hiç eksilmiyor. Dolunay 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

DOLUNAY 9. BÖLÜM FRAGMAN

DOLUNAY 8. BÖLÜM ÖZETİ

Ferit ve Nazlı birbirlerine olan duygularını kabul edecek mi?

Dolunay 9. yeni bölüm fragmanında sürpriz aşk itirafı

Mahkemedeki fotoğrafların yankısı sürerken Ferit ve Nazlı bambaşka sorularla boğuşurlar. Bundan sonra ne yapacaklar? Birbirlerine olan duygularını kabul edip devam mı edecekler yoksa hiç olmamış gibi mi davranacaklar? Aralarında yaşananı anlamaya çalışırken beklenmedik bir gelişme bu bilinmezin ortasına bomba gibi düşer.

Deniz için Nazlı hem çok yakındır hem de uzak. Bu mesafeyi kapatmak isteyen Deniz'in aklında başka planlar vardır. Bunu yaparken Ferit'le yolları sık sık kesişecektir.

Hakan ve Demet Bulut'un yasal vasileri olarak şirkete girmeye hazırlanırlar. Asuman ise Demet'in arkasında gölge gibi dolaşmaktadır.