03.09.2017 - 11:52 | Son Güncellenme:
DHA
İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Bodrum'un Turgutreis mahallesinde düzenlenen imza gününde okurları ile buluştu. Karatay, 'Karatay Mutfağı' ve 'Karatay Diyeti' kitaplarını okurları için imzaladı. Karatay'a kitap imzalatmak isteyen okurlar uzun kuyruklar oluşturdu. Karatay, kitaplarını imzaladıktan sonra, okurları ile birlikte fotoğraf çekildi. Karatay, Kurban Bayramı nedeniyle hızlı et tüketimiyle ilgili değerlendirmelerini soran basın mensuplarına, "Kırmızı etin yağı ile beraber en sağlıklı şekilde mutlaka insan vücuduna girmesi gerekir. Yalnız hazırlanması çok önemlidir. Kızartma olursa tehlikelidir. Onun dışında bizim kap yemeklerimiz, ızgaralarımız en sağlıklı yemeklerdir. Kebaplarımız da sağlıklıdır. Bizim ülkemizde insanlar kurbandan kurbana et yedikleri için, istedikleri kadar yiyebilir" dedi.