GündemBir Kahramanın Rüyası filmi konusu ve başrol oyuncuları

Bir Kahramanın Rüyası filmi konusu ve başrol oyuncuları

31.07.2019 - 10:34 | Son Güncellenme:

Bir Kahramanın Rüyası filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. 2017 yılında vizyona giren film ilk kez TV ekranında izleyici ile buluşacak. Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un yer aldığı filmin başrollerinde Aslı Tandoğan ve Yiğit Özşener yer alıyor. Peki Bir Kahramanın Rüyası filminin konusu ne?

Bir Kahramanın Rüyası filmi konusu ve başrol oyuncuları

Bir Kahramanın Rüyası filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2017 yılında vizyona giren filmin başrollerinde Aslı Tandoğan ve Yiğit Özşener yer alıyor. BKM yapımı olan Bir Kahramanın Rüyası filminde Caner Alkaya, ve Serdal Genç'de bulunuyor.

Haberin Devamı

 BKM yapımı olan Bir Kahramanın Rüyası filminin başrollerini Aslı Tandoğan ve Yiğit Özşener paylaşıyor. Televizyon filmi olarak çekilen yapımın kadrosunda Caner Alkaya ve Serdal Genç de bulunuyor. Filmin çekimleri Tekirdağ'ın Mürefte bölgesinde gerçekleşti.

Mahallede çıkan bir yangında çocukları kurtarmak isterken yaşamını yitiren Sami’nin oğlu Kerem’in lösemi hastası olduğu ortaya çıkar. Bunun üzerine mahalleli Melek’e tedavi masraflarına destek olmak için para toplama derdine düşer. Tevfik ve mahalleli sonunda çareyi banka soymakta bulur. Plan yapıp bankayı gözetlerken, banka müdürü olan Kudret’in kasa anahtarını cebine koyduğunu görürler. Bin bir oyunla anahtarları alırlar ama o esnada Kerem fenalaşır.

Haberin Devamı

BİR KAHRAMANIN RÜYASI FİLMİ OYUNCULARI

Aslı Tandoğan, Yiğit Özşener, Caner Alkaya, Serdal Genç yer alıyor.