GündemBakan Tunç'tan 'Erzurum Kongresi' paylaşımı! 'Milli mücadele ruhu geleceğimizin teminatıdır'

Bakan Tunç'tan 'Erzurum Kongresi' paylaşımı! 'Milli mücadele ruhu geleceğimizin teminatıdır'

23.07.2023 - 02:37 | Son Güncellenme:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Erzurum Kongresi'nin 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla, "Erzurum Kongresi'nin 104'üncü yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin kahramanlarını saygı ile yad ediyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum" mesajını paylaştı.

Bakan Tunçtan Erzurum Kongresi paylaşımı Milli mücadele ruhu geleceğimizin teminatıdır

Bakan Tunç, Erzurum Kongresi'nin 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla Twitter hesabından mesaj yayınladı. Tunç, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

"Samsun'da yakılan bağımsızlık meşalesi, Amasya'nın ardından Erzurum Kongresi ile milletimizin kurtuluş rehberi olmuştur. Erzurum Kongresi'nde, milli sınırlar içinde vatanın bölünmez bir bütün olduğu, manda ve himayenin kabul edilemeyeceği, milletimizin vatanına ve bağımsızlığına her koşulda sahip çıkacağı tüm dünyaya duyurulmuştur. Erzurum Kongresi ile başlayan milli mücadele ruhu, birlik ve beraberliğimizin temeli, geleceğimizin teminatıdır. Erzurum Kongresi'nin 104'üncü yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin kahramanlarını saygı ile yad ediyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum."

Milliyet

KEŞFETYENİ
Sibel Taşçıoğlu'ndan olay beğeni! Instagram'daki yorumu dikkat çekti
Sibel Taşçıoğlu'ndan olay beğeni! Instagram'daki yorumu dikkat çekti

Cadde | 15.04.2025 - 07:07

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Pembe' karakterini canlandıran oyuncu Sibel Taşçıoğlu'nun, Instagram'da kendisi için açılan bir hayran sayfasında beğendiği paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Yazarlar