GündemBakan Göktaş'tan koruyucu aile ziyareti

Bakan Göktaş'tan koruyucu aile ziyareti

04.03.2025 - 00:21 | Son Güncellenme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "2025 Aile Yılı vesilesiyle daha fazla çocuğumuzun hayatına umut olmak için koruyucu ailelik konusunda farkındalığı artıracağız." ifadesini kullandı.

Bakan Göktaştan koruyucu aile ziyareti

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, iftarın ardından küçük bir çocuğa koruyucu aile olan Selin ve Dağhan çiftini evlerinde ziyaret ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

"Bazı aileler kan bağıyla değil, can bağıyla kurulur" ifadesini kullanan Göktaş, şunları kaydetti:

"Güzel evladımızın sıcak bir yuvaya sahip olmanın mutluluğunu yaşadığını yerinde görmek bizler için paha biçilemez. '2025 Aile Yılı' vesilesiyle daha fazla çocuğumuzun hayatına umut olmak için koruyucu ailelik konusunda farkındalığı artıracağız. Çünkü inanıyoruz ki sevgiyle büyüyen her çocuk, geleceğe daha güçlü adımlarla yürür."

Bakan Göktaştan koruyucu aile ziyareti
KEŞFETYENİ
Uzun zaman sonra ilk! Burcu Biricik kızının yüzünü gösterdi
Uzun zaman sonra ilk! Burcu Biricik kızının yüzünü gösterdi

Cadde | 05.04.2025 - 14:51

Fotoğraf sanatçısı Emre Yetkin'le 2016 yılında nikâh masasına oturan Burcu Biricik, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Luna'yı kucağına almıştı. Kızının yüzünü göstermeyen Burcu Biricik objektiflere yakalandı.

Yazarlar