GündemAteşböceği 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Ateşböceği 6. bölüm fragmanı yayınlandı

31.07.2017 - 11:16 | Son Güncellenme:

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in paylaştığı Star Tv'nin başarısını giderek arttıran dizisi Ateşböceği'nin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Barış ile Aslı'nın kavgasının sebebi ne? Ufukta ayrılık mı gözüküyor? Yoksa bizleri bekleyen başka sürprizler mi var?

Ateşböceği 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Star Tv ekranlarında her Perşembe saat 20.00' de ekranlara gelen Ateşböceği'nde 6. bölümde de heyecan dorukta! Dizi başarısını kanıtlama ve giderek arttırma yolunda giderken aynı zamanda izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Bir nevi Barış ile Aslı'nın hikayesi de diyebileceğimiz dizide yeni bölümde işler karışıyor. Burun buruna gelen ikilinin kavga etmeleri sonucunda tekrar barıştıkları da gözler önüne seriliyor. Sadece barışmakla kalmayıp aynı zamanda sevenlerine romantik anlar yaşatmaya hazırlanan yeni bölümde daha ne sürprizler bizleri bekliyor olacak, bekleyip görelim..

Haberin Devamı

ATEŞBÖCEĞİ 6. BÖLÜM FRAGMAN

Tüm kategorilerde birinci oldu...

27 Temmuz tarihinde; Total'de Star TV'de ekrana gelen "Ateşböceği" dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada atv'de yayınlanan "Kanatsız Kuşlar" dizisi, 3. sırada ise Show TV'de ekrana gelen "gece Hattı" programı yer aldı.

AB'de ise 1. sırada "Ateşböceği" yer alırken, 2.'lik "Kanatsız Kuşlar"ın, 3.'lük ise "Ateşböceği"nin özetinin oldu.