GündemAtatürk ve Erdoğan'a hakaret eden Oğuzhan Atsız ve Burak Keleş gözaltına alındı!

Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden Oğuzhan Atsız ve Burak Keleş gözaltına alındı!

30.08.2024 - 22:02 | Son Güncellenme:

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya "Gereği yapıldı" diyerek sosyal medya hesaplarından Atatürk'e, Erdoğan'a ve Türk milletine hakaretler savuran Oğuzhan Atsız ve Burak Keleş'in gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti seçmenine ve Türk milletine yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapan kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından "Gereği yapıldı-28" başlığıyla yaptığı açıklamada, "Sosyal medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza, aziz milletimize ve AK Parti seçmeni milyonlarca vatandaşımıza hakaretlerde bulunan Oğuzhan (Atsız) Şahin adlı şahıs, yakalanarak gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yakalanan ve sosyal medyadan "Oğuzhan Atsız" rumuzu ile hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu belirlenen şüphelinin isminin Oğuzhan Şahin olduğu öğrenildi.

Atatürk ve Erdoğana hakaret eden Oğuzhan Atsız ve Burak Keleş gözaltına alındı

ATATÜRK'E HAKARET EDEN BURAK KELEŞ DE ALINDI

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile Atatürk’e ve vatandaşlara hakaret eden Burak Keleş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Konu ile ilgili paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Sosyal medya üzerinden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Aziz milletimize hakaret eden Burak Keleş adlı şahıs İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yakalanarak gözaltına alınmıştır” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı