GündemAnneannesini öldüren Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan ile ilgili yei gelişme

Anneannesini öldüren Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan ile ilgili yei gelişme

01.08.2024 - 12:04 | Son Güncellenme:

Ankara’da evde rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i silahla vurarak öldüren eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Anneannesini öldüren Abdüllatif Şenerin oğlu Bedirhan ile ilgili yei gelişme

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Güvenevler Mahallesi'nde oturan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Bedirhan Şener, dün akşam babası Abdüllatif ve annesi Berrin Şener ile kendisini ziyarete gelen anneannesi Leyla Çetiner'i tabancayla vurdu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Bedirhan Şener'i gözaltına aldı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Leyla Çetiner, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Haberin Devamı

 

3 HAFTA GÖZETİM ALTINDA TUTULACAK

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Bedirhan Şener hakkında adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı uygulandı. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ve nezarethanede adli tıp doktoru muayenesinden geçen Bedirhan Şener'in, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edilerek 3 hafta süreyle gözetim altına alınmasına karar verildi. Ayrıca Bedirhan Şener'in ev aramasında çok sayıda psikiyatri ilacı bulunduğu, rahatsızlığının tedavi edilebilir düzeyde olması halinde hakkındaki hükmün tutuklamaya çevrilerek, cezaevine gönderileceği belirtildi.

Öte yandan olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Bedirhan Şener'in ruhsal durum muayenesi sonucunda; mevcut durumun net teşhisi ve kişinin davranışları üzerindeki etkilerinin saptanması amacıyla 3 hafta süreyle hastanede gözlem altına alınmasına karar verildiği belirtilerek, gözlem süresi bitiminde şüphelinin ceza ehliyeti ve diğer hususlarla ilgili kurumdan rapor alınacağı ifade edildi.