Gündem6 yaşındaki Zehra cesedi bulundu

6 yaşındaki Zehra cesedi bulundu

26.01.2014 - 15:59 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa’da, dün kaybolan 6 yaşındaki Zehra Topdağ’ın bu sabah bir çuval içerisinde cesedi bulundu. Küçük kızın boğularak öldürüldü belirlendi.

6 yaşındaki Zehra cesedi bulundu

Olay, öğle saatlerinde merkeze bağlı Akdilek Köyü’nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla oyun oynayan Zehra Topdağ, akşam saatlerinde eve dönmeyince kaybolduğu düşünülerek arama çalışması başlatıldı. Yakınları ve köy sakinleri yaptığı aramaya rağmen küçük kıza ulaşamayınca jandarmadan yardım istedi. Gece geç saatlere kadar jandarma ve köylülerin yaptığı aramaya rağmen küçük kıza ulaşılamadı.

Haberin Devamı

ÇUVALDA CESEDİ BULUNDU
Bu sabah erken saatlerde yeniden arama başlatan Topdağ ailesinin fertleri, amcası olan İsmail Topdağ’ın evinin önündeki tahta sedirin altındaki çuvalın içerisinde küçük Zehra’nın cesedini buldu. Durum jandarma ve savcılığa bildirildi. Olay yerinde yapılan incelemede güvenlik güçleri küçük kızın boğularak öldürüldüğünü saptadı. Ölüm haberiyle yakınlarını yasa boğan küçük kızın cesedi otopsi için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi. Akrabalarının bilgisine başvuran jandarma ekipleri küçük kızın kim ya da kimler tarafından ne için öldürüldüğünün belirlenmesi için çalışma başlattı.

KEŞFETYENİ
Bir dönem David Beckham'a çok yakındı! İspanya'da ölü bulundu
Bir dönem David Beckham'a çok yakındı! İspanya'da ölü bulundu

Cadde | 07.04.2025 - 11:06

Geçtiğimiz günlerde 50. yaşını Miami'de doğum gününü görkemli şekilde kutlayan David Beckham büyük şok yaşadı.

Yazarlar