22.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:
DHA-AA
Şehit Kılıçarslan’ın Elazığ’daki baba evine ateş düştü. Elazığ merkeze bağlı Yazıkonak beldesinde, şehit haberini vermeye gelen yetkililer, 112 sağlık ekibi ile birlikte acı haberi ailesine verdi. Kılıçarslan ailesi, evlerinin önünde taziyeleri kabul ederken, baba Osman Kılıçarslan ve yakınları oğullarının cenazesini almak için Karlıova’ya gitti. Şehit polis memuru Vedat Kılıçarslan’ın, bir yıl önce Karlıova’ya tayin edildiği evli ve 3 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildii.
Birecik-Şanlıurfa yolunda da bir polis aracı şarampole devrildi. Polis memuru Mustafa Sağlam şehit oldu. Yaralanan polis memuru Yasin Bayar hastanede tedavi altına alındı. Polislerin, Hakkâri’ye göreve gittikleri öğrenildi.
Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Dilara Talay ile sessiz sedasız bir şekilde evlendi.