Gündem11 gün sonra enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez'den 'iyiyim' mesajı

11 gün sonra enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez'den 'iyiyim' mesajı

22.02.2023 - 18:28 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş’taki depremin ardından 248 saat sonra enkaz altından kurtarılan Aleyna Ölmez hastaneden tüm Türkiye'ye 'iyiyim mesajı' verdi. Aleyna Ölmez "Herkes çok destek çıktı çok teşekkür ederim. Bu kadar destek çıkılması iyi hissettiriyor." dedi.

Kahramanmaraş'taki depremin 248'inci saatinde enkazdan yaralı olarak kurtarılan Aleyna Ölmez (17), tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, deprem sonrası yaşadıklarını anlattı. Ölmez, "Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim, uğraştım. Vazgeçmek istemedim. Herkes çok destek çıktı ve yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız da ziyarete geldi. Çok güzel bir histi, iyi ve gururlu hissettim. Destek çıkılması iyi hissettiriyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SEVİNÇ VE HÜZÜN BİR ARADA

Aleyna Ölmez'in teyzesi Güler Duman, sevinci ve hüznü ayna yaşadıklarını belirterek, "Çok şükür biz de çok mutluyuz. Sevinci ve hüznü aynı anda yaşıyoruz. Allah ömrünü uzun etsin. İlgilenen herkese ve ziyarete gelen Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz. Allah dua eden herkesten razı olsun" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ALEYNA ÖLMEZ'E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile deprem bölgesine giden ve bölgede incelemelerde bulunduktan sonra Ankara’ya dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte depremden etkilenen 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, Hülyasu Kısa, Zeynep Küçükler, Miraç Eren Döner, Feyza Nur Yakar ve Ayça Çepni olmak üzere toplamda 6 depremzede çocuğa geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haberin Devamı

11 gün sonra enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmezden iyiyim mesajı

Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar da yaklaşık 1 saat süren ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a eşlik edenler arasında yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, hastaneden ayrılırken çevrede bulunan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.