07.06.2016 - 11:32 | Son Güncellenme:
Bir kapta yumurtaları kırın. Üzerine yoğurt ve tuz ekleyip iyice çırpın.Ekemk dililerini fırın kabına dizin.Çeri domatesleri tuvarlak halinde kesin ve biberleri 6-8 parçaya bölün. Ekemk dilimlerinin üstüne yoğurt karışımını bol miktarda alıp yayın. Ekmeklerin üstüne kaşar dilimi, kaşar dilimlerinin üstüne domates ve biber parçalarını yerleştirin.Ekmek dilimlerini önceden ısıttığınız 190-200 derecelik fırında pişirin.
5 adet orta büyüklükte patates1 tutam taze fesleğen1 tutam biberiye 1 diş darımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yıkadığınız patatesleri soyup kalın halkalar halinde dilimleyin.Tuzlu suda 10-12 dakika kaynatın. Patatesler kaynarken ince ince kıydığınız taze fesleğen ve biberiye ile zeytinyağı, sarımsak ve su ile harmalayın. Patatesleri süzün ve hazırladığınız karışıma ekleyin. Patatesleri ızgaralayın. Evde ızgarayı tava yardımıyla yapabilirsiniz.