17.yy’da Sedefkar Mehmet Ağa tarafından yapılan Sultanahmet Camii’nin muhteşem görüntüsü.
Baharat tepsisi...
1453 yılında Doğu Ortadoks Kilisesi’nden camiye dönüştürülen Aya Sofya son olarak da müze haline getirildi.
Karaköy Balıkçısı’nda balıklar ve kebaplar yan yana pişiyor
Tarihi Mısır Çarşısı’nda satılan baharatlar.
Asitane’nin özel yemeklerinden kuzu dolması.
Süleymaniye Cami, vapur iskelelerine bakıyor...
Karaköy Balıkçısı'ndan Hakan Özkaraman (sağda), lokantanın sunduğu balıkları nereden aldığını açıklamayacağını söylüyor.
Borsa Restaurant, eskiden Menkul Kıymetler Borsası’nın içinde yer alıyordu. Şimdi ise bir toplantı salonunun içinde hizmet veriyor.
Karaköy Balıkçısı İstanbul’un fazla bilinmeyen arka sokaklarından birinde hizmet veriyor.
Fotoğrafta görülen menü Sultan Süleyman’ın oğlunun sünneti için hazırlattığı ziyafette sunulan yemekler baz alınarak hazırlanmış.
Karaköy Balıkçısı’nda masa rezervasyonu yaptıramazsınız ama önceden seçerek yiyeceğiniz balığı rezerve edebilirsiniz.
Borsa Restoranı minimalist dekoruyla müşterilerini ağırlıyor.
Borsa yüksek gelir düzeyine hitap eden şık ve lüks bir restoran.
Asitane’de öğlen yemeği yiyenler hallerinden memnun gözüküyor.
Sekiz kuşaktır aynı aile tarafından işletilen Borsa Restoranı Anadolu mutfağından çeşitli lezzetler sunuyor.
Karaköy Balıkçısı’nda pişen her şeyin malzemesi her sabah taze alınıyor...