2013: Hilmi Cem İntepeHilmi Cem İntepe, 2013 yılında Survivor'ın gönüllüler takımında yarıştı ve şampiyon oldu. Hala bazı Survivor fanatiklerince, 'gelmiş geçmiş en hızlı yarışmacı' olarak adlandırılıyor. Adada takım arkadaşı Murat Ceylan ile çok iyi dost olan Hilmicem, ünlüler adasındaki en büyük rakipleri Doğukan Manço ve Ümit Karan'a epey zorluk yaşatmıştı.Survivor'da sıkça geçen 'delikanlı' muhabbeti ilk Hilmi Cem'den çıktı. "Biz delikanlı abiler arasında büyüdük", "Adamlığıma laf ettirmem" gibi cümleleri slogan eden Hilmi Cem, başta Duygu Çetinkaya olmak üzere kendi adasındaki rakipleriyle sorunlar yaşadı.
2014: Turabi ÇamkıranYetenek Sizsiniz yarışmasındaki dans performansıyla fark edilip Survivor'a transfer edildi. Performansı ve sert mizacıyla kısa zamanda önemli bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Hilmi Cem'in başlattığı 'delikanlı' muhabbetini devam ettiren Turabi, "Ben ablalarla konuşmam, adamlar gelsin", "Bu adadaki herkesi gömerim", "Sana çok yüz verdim, 96'sını alıyorum" gibi cümleleriyle fenomen oldu.En büyük rakipleri ünlüler adasındaki Gökhan Keser, Merve Aydın ve Ahmet Dursun'du. Finaldeki rakibi Gökhan Keser'di.
2015: Turabi Çamkıranİlk Survivor'ının hemen akabinde All-Star ekibine de dahil olan Turabi, burada Hilmi Cem ile yakınlık kurdu.İki arkadaş finale kadar birlikte yürüdü. Turabi bir kez daha şampiyonluğu tattı.
2016: Atakan ArslanSporcu olduğu için geldiği andan itibaren performansıyla ön plana çıkan Atakan, haftalar geçtikçe arkadaşlarıyla olan ilişkisi ve tartışmalarda takındığı soğukkanlı tavırla izleyenlere kendini sevdirdi.En yakın arkadaşı Ezgi Avcı'ya olan korumacı tavrı, dokunulmazlık oyunlarında motive etmesi, yapamayınca kızması dikkat çekmiş; ancak her şeye rağmen Ezgi'yi finale kadar yanında taşıyamamıştı.En büyük rakipleri karşı takımdaki Serkay ve Efecan'dı. Final koltuğunu Serkay ile paylaşan Atakan, yarışmadan kısa bir süre sonra nişanlandı.
2017: Ogeday Girişken
2018: Adem Kılıçcı