Antep fıstığı ezmesi, tahin ve tel kadayıfı bir kapta iyice karıştırın. Karışımı yağlı kağıt serili kare bir borcama eşit şekilde yayın ve dondurucuya koyarak sertleşmesini bekleyin.
Sütlü ve bitter çikolatayı küçük parçalara bölün, tereyağı ile birlikte benmari usulü eritin. Eriyince ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Yumurtaları ve şekeri bir kapta açık sarı renk alana kadar çırpın. Üzerine elenmiş un ve kakaoyu ekleyip spatula ile karıştırın. Son olarak erimiş çikolatayı da yavaşça ekleyerek pürüzsüz bir kıvam elde edin.
Dondurucudan çıkardığınız kadayıflı katmanın üzerine brownie hamurunu dökün ve eşit şekilde yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
Fırından çıkan brownie’yi dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun!