GüncelMuhteşem Demek Az Kalır: Ben Stiller'ın Evi

Muhteşem Demek Az Kalır: Ben Stiller'ın Evi

Son Güncellenme:

.

Muhteşem Demek Az Kalır: Ben Stillerın Evi

Oyuncu, komedyen ve yönetmen olarak birçok güzel işe imzasını atmış olan çıkan Ben Stiller, tasarım harikası evi ile de adından söz ettiriyor. Ben Stiller’ın, New York'un West Village semtinde yer alan evi, Hudson Nehri manzarası ile de görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Haberin Devamı

Evin havasını değiştiren göz alıcı Hudson Nehri manzarası

Muhteşem Demek Az Kalır: Ben Stillerın Evi

Tüm katı kaplayan, yaklaşık 315 metrekare büyüklüğündeki apartman dairesi, konforlu bir yaşam alanı ortaya çıkmasını sağlıyor. Direkt olarak Hudson Nehri’ne bakan, açık oturma ve yemek odası sayesinde, New York’un özgün atmosferini huzurlu bir biçimde deneyimleyebilmek mümkün oluyor. Sade tonların tercih edildiği dekoratif ögeler ile öne çıkan yemek odası, oturma odasıyla birlikte etkileyici bir ortam yaratıyor.

Muhteşem Demek Az Kalır: Ben Stillerın Evi

Tavandan tabana kadar pencereler ile donatılmış olan iç açıcı yemek ve oturma odası, Ben Stiller’ın evinin dikkat çekici bölümlerinden birisi haline geliyor. Ahşap döşeme ortama sıcaklık katarken, pencere duvarlardan gelen ışık eve canlılık katıyor. Ahşap malzemenin ağırlıklı olduğu mobilyalarıyla da göz dolduran mekan, manzaranın tadını çıkarmak için misafirlerine enfes bir alan yaratıyor.

Haberin Devamı

Sade dekorasyona zenginlik katan tasarım detayları

Muhteşem Demek Az Kalır: Ben Stillerın Evi

Ben Stiller’ın evi, dört yatak odası ve 4,5 banyosu ile ev sahibine; konuklarını konforlu bir şekilde ağırlama imkanı sunuyor. Nehrin hoş manzarasına sahip ana süitin de dahil olduğu dört yatak odasıyla zenginleşen evin genel dekorasyonunda ahşap malzemelerin etkisi fazlasıyla hissediliyor. Minimalist bir görünüm sunan ahşap mobilyalar, döşemeler ve dolaplar; dinamik New York şehrinin canlılığını da eve yansıtıyor.

Muhteşem Demek Az Kalır: Ben Stillerın Evi

Ahşap ve mermerin harika bir ahenk oluşturduğu kahvaltı barı da başarılı konsepti ile göz dolduruyor. Ben Stiller ve eşi Christine Taylor’un evi, beyaz mermer ve ceviz ağacı malzemenin uyumunu açığa çıkaran mutfağı ile estetik bir bütünlük sergiliyor. Birçok tezgah ile konforlu bir yemek hazırlama süreci sunan mutfak, işlevselliği ile de beğeni kazanıyor.

Binanın sunduğu üst düzey olanaklar

Muhteşem Demek Az Kalır: Ben Stillerın Evi

Manzarası ve tasarımı ile göz dolduran bu apartmanda yaşayanlar arasında Jon Bon Jovi gibi tanınmış isimler de yer alıyor. 15,31 milyon dolar olarak değer biçilen ev, bulunduğu binanın sunduğu imkanlar ile de dikkatleri üzerine çekiyor.Büyük bir kapalı yüzme havuzuna sahip olan binada, spa küveti ve spor salonu gibi olanaklar da bulunuyor. Binanın sahip olduğu yaklaşık 3065 metrekarelik açık alan da şehrin tam ortasında yaşanabilir bir mekan ortaya çıkmasını sağlıyor. Hoş peyzaj tasarımı ile öne çıkan açık alan ve şık nehir manzarası, evin estetik dizaynına bütünlük katıyor.