14.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:
ÇİSİL DEMİR / Bodrum - Olivurla Kurucu Oleolog Pelin Omuroğlu’nun iş birliğiyle, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’da gerçekleşen etkinlikte fidan dikip, zeytin hasadı yapan çocuklara çevre bilinci aşılandı. Türk Hava Yolları sponsorluğundaki panellerde, Executive Chef Orhan Demirkol, Dr. Levent Köstem, Dr. Şahnur Irmak, Diyetisyen Zeynep Paylı ve Defnelia Kurucusu Özden Gözlüklü Saka, zeytinyağının faydalarını anlattı. 30 yıldır yöresel değerlere sahip çıkmayı misyon edindiklerini ifade eden Hapimag Türkiye, İspanya, Portekiz, İtalya, Yunanistan ve Hollanda Operasyonları Ülke Direktörü Kerem Demirkol, “Ülkemiz zeytin konusunda dünyanın lider üreticilerinden biri. Önümüzdeki yıllarda da bölgemizdeki yerel üreticileri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
‘Geleceğimizi besleyen miras’
“Zeytin yalnızca bir ürün değil, geleceğimizi besleyen bir miras” diyen Omuroğlu ise, “Sürdürülebilirlik vizyonunu her alanda ön plana çıkaran Hapimag ile bu sorumluluğu üstlenmekten gurur duyuyorum” diye konuştu.