EkonomiDomino’s Pizza, 100. şubesini açtı

Domino’s Pizza, 100. şubesini açtı

02.09.2008 - 00:05 | Son Güncellenme:

Dünyanın en büyük evlere servis pizza şirketi Domino’s Pizza, Türkiye’deki 12. yılında 100 şubeye ulaştı. İstanbul Kurtuluş’taki 100. şubenin açılışını Domino’s Pizza’nın CEO’su Dave Brandon yaptı.

Domino’s Pizza, 100. şubesini açtı

Açılış töreninde konuşan Dave Brandon, 2006 ve 2007 yıllarında üst üste iki kez ‘Dünyadaki En İyi Domino’s Pizza’ seçilen Domino’s Pizza Türkiye’yi, artan başarı grafiğiyle tüm dünyada örnek  gösterdiklerini belirtti.
Brandon, faaliyette oldukları 60 ülke içinde Türkiye’ye ayrı bir önem verdiklerini belirterek, Domino’s Pizza Türkiye’nin yenilikçi fikir ve ürünleriyle de diğer operasyonlara örnek olduğunu söyledi. Domino’s Pizza Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga da, Türkiye’de bir pizza endüstrisi oluşturduklarını belirterek, “İlk faaliyete geçtiğimiz yıldan bu yana her zaman en lezzetli ürünleri ve en yüksek müşteri memnuniyetini sunmayı hedefledik.
Franchising sistemimizin başarısını gören yatırımcıların aramıza katılmasıyla birlikte 100. dükkanımızın açılışını yaptık. Dünya’daki En İyi Domino’s Pizza olarak, Türkiye’nin farklı illerinde şubeler açmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Anadolu başta olmak üzere tüm Türkiye’de yeni şubeler açmayı planlayan Domino’s Pizza’nın 2010 yılı hedefi 200 şubeye ulaşmak.