EkonomiDoktor Sucuk’tan kebap ve kokoreç

Doktor Sucuk’tan kebap ve kokoreç

31.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Refleksoloji Uzmanı Dr. Esat Başaran, ‘Doktor Sucuk’ ile gıda sektörüne girdi. Doktor Sucuk kurucuları Esat Başaran ve Cihan Sır, ilk şubesini İstanbul’da açan Doktor Sucuk’un zincir markasının yaklaşık 1 milyon lira yatırımla ortaya çıktığını ifade etti. Doktor Sucuk’ta ana malzemesi sucuktan olan kokoreç, kebap ve tantuni bulunuyor.

Doktor Sucuk’tan kebap ve kokoreç

Şube konseptine göre, çalışanların doktor önlüğüyle servis yapacağını ve steteskopları olacağını belirten Cihan Sır, “Ketçap, mayonezi steril şekilde enjekte edebilecekleri enjektörlerle hizmet verecekler. Kalemimiz enjektör, adisyonumuz reçete şeklinde olacak. Özel üretim sucuklardan 21 çeşit menü çıkardık” dedi.

Haberin Devamı

Bayilik verecek

Doktor Sucuk’un paket servisin olduğu kalabalık lokasyonlarda hizmet vereceğini belirten Sır, ikinci şubenin kalabalık nüfusa sahip şehirlerde yoğun yaya trafiğinin olduğu bir lokasyon içinde olacağını açıkladı.

Büyükşehirler olmak üzere ilk 24 ayda 50 adet bayiye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Sır, bayiler için metrekare şartı olarak minimum 60 metrekare büyüklük istediklerini belirtti.

Doktor Sucuk’ta sermaye şartı şimdilik 50 ila 85 bin lira arasında değişiyor. Minimum konseptteki bayilerde menü sandviç tarzı seçeneklerle sınırlı olurken, maksi konseptteki dükkânlarda ise sucukkoreç, sucuktuni ve sucukadanaya kadar farklı alternatiflere yer verilecek. Yeni markanın ilk 5 şubesinde 50 bin liralık isim hakkı bedeli alınmayacak.