EkonomiAmazon.com.tr’den Prime Day indirimi

Amazon.com.tr’den Prime Day indirimi

22.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

E-ticaret sitesi Amazon, bu yıl gerçekleştirdiği Prime Day ile 20 ülkedeki Prime üyelerine 2 milyonu aşkın fırsat sunduğunu açıkladı.

Amazon.com.tr’den Prime Day indirimi

 

21 Haziran gece yarısı başlayan Prime Day indirimleri ile Türkiye’deki Amazon Prime üyelerine 48 saat boyunca tüm kategorilerden binlerce üründe fırsatlar sunuluyor.

Haberin Devamı

Prime üyeleri, Adidas, Camper, Puma, Levi’s, Crocs, Samsung, Sony, Tefal, Philips ve birçok ünlü markanın ürünlerindeki indirimlerden faydalanabiliyor.

Prime Day indirimleri, teknolojiden modaya, oyundan evcil hayvan gereçlerine kadar pek çok alanda tüketicilere sunuluyor. Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, “Bu yıl Prime Day ile yaza, iki gün sürecek müthiş indirimler ve Prime üyeliğinin sunduğu en iyi fırsatlarla giriş yapıyoruz. Binlerce popüler markada kaçırılmayacak fırsatlar, sınırlı süre için geçerli indirimler ve Prime üyelerini eğlencenin en iyileriyle buluşturan ayrıcalıkları ile Prime Day, Prime üyesi olmak ve Amazon.com.tr’den alışveriş yapmanın kolaylığını ve rahatlığını deneyimlemek için yılın en iyi zamanı” dedi.