EğitimYÖKDİL geç başvuruları ne zaman alınacak? YÖKDİL geç başvuru ücreti ne kadar?

YÖKDİL geç başvuruları ne zaman alınacak? YÖKDİL geç başvuru ücreti ne kadar?

30.09.2019 - 11:35 | Son Güncellenme:

YÖKDİL geç başvurularının alınacağı tarih ÖSYM tarafından adaylara duyuruldu. 3 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan YÖKDİL sınavı için başvurular bilindiği üzere 13-23 Eylül tarihleri arasında alınmıştı. Başvuru tarihlerini kaçıran adaylar geç başvuru tarihlerini merak ediyordu. ÖSYM o tarihi adaylara duyurdu. Peki YÖKDİL geç başvuru ücreti ne kadar?

YÖKDİL geç başvuruları ne zaman alınacak YÖKDİL geç başvuru ücreti ne kadar

YÖKDİL geç başvuru ücretinin alınacağı tarih ÖSYM tarafından adaylara duyuruldu. Binlerce adayı yakından ilgilendiren YÖKDİL geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından 2 Ekim olarak duyuruldu. Adaylar YÖKDİL geç başvuru işlemlerini elektronik ortam üzerinden veya ÖSYM büroları aracılığı ile gerçekleştirebilecek.

Haberin Devamı

YÖKDİL GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

YÖKDİL geç başvuru ücreti 180 Türk Lirası olarak belirlendi. 2 Ekim'de alınacak geç başvuru işlemlerinin ardından başvuru ücretinin de aynı gün içerisinde ödenmesi gerekiyor.

YÖKDİL GEÇ BAŞVURU İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Merkezimiz kayıtlarında geçerli bir fotoğrafı (*) bulunmayan adaylar; başvurularını diledikleri bir başvuru merkezi aracılığıyla yapacaklardır.

Merkezimiz kayıtlarında geçerli bir fotoğrafı (*) bulunan adaylar; başvurularını bireysel olarak internet aracılığıyla (https://ais.osym.gov.tr veya diledikleri bir başvuru merkezi aracılığıyla yapacaklardır.

Geçerli fotoğraf: Son 50 ay içerisinde herhangi bir başvuru merkezinden çekilmiş ve ÖSYM tarafından reddedilmemiş fotoğraflar geçerli fotoğraftır.