13.09.2013 - 12:05 | Son Güncellenme:
MBA olarak bilinen yüksek lisans eğitimi, işletme yönetimi alanında master yapmak anlamına geliyor. İş adamları ve üst düzey yöneticiler için geliştirilmiş lisansüstü yeterlilik derecesi olan MBA, ilk olarak 20. yüzyıl başlarında ABD’de uygulanmaya başladı. Bugün 120 ülkede yaygın olarak uygulanıyor.
İstanbullu profesyonellerin buluşma noktası Gelişim Platformu Fatih Üniversitesi ile birlikte %50 indirimle KDV dahil 6.900 TL’ye tezsiz MBA fırsatı sunuyor. MBA yapabilmek için 4 yıllık lisans programı mezunu olmak gerekiyor.
Gelişim Platformu Derneği ve Fatih Üniversitesi işbirliği
İstanbul’da İş dünyasının kalbinde profesyonellere yönelik faaliyetler yürüten Gelişim platformu, üyelerinin profesyonel gelişimlerine ortak olmayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur. Liderlik verimlilik, birliktelik ve sorumluluk değerleri çerçevesinde, üyelerinin günümüzün ve geleceğin iş dünyasındaki başarılarına destek olmayı amaçlayan Gelişim Platformu, profesyonellere kariyer gelişimlerini hızlandırabilmek için Fatih üniversitesi ile işbirliği yaparak, İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) eğitiminde %50 indirim desteği sağlıyor.
İş çıkışı MBA yapın!
Gelişim Platformu konum olarak Esentepe’de Gayrettepe – Taksim metro hattında yer alıyor. Gelişim Platformu Derneği’nde verilecek Fatih Üniversitesi MBA programı üniversitenin öğretim üyeleri tarafından veriliyor ve mezunlarına Fatih Üniversitesi Diploması veriliyor.
Fatih Üniversitesi İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) Programının amacı, hızla değişen iş dünyasında yaşayabilir ve öğrenen organizasyonlara sahip olması gereken firma lider ve yöneticilerine kapsamlı bir işletme eğitimi vermektir. Günümüz firmalarında kararverenler / problem çözenler sosyal ve davranışsal özellikler içeren kompleks problemler ile mücadelede bütüncül bir yaklaşım kullanmalıdırlar. Oysa ki iş dünyasında karmaşık problemler ile mücadelede kullanılan felsefe basit problemlere basit çözümler üreten düşünce modu ile sınırlıdır. Bundan dolayı, organizasyonlarda kullanılan farklı metod ve tekniklerin sadece kısmi çözümler ürettiği gerçeğinin farkında olmak gerekir. 21. yüzyıl firma yöneticileri kompleks yönetsel problemler ile mücadelede farklı metod ve teknikleri aynı anda kullanabilen “yaratıcı bütüncülük becerisi” ile donanmalıdır.