EğitimFeraye İsminin Anlamı Nedir? Feraye Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?

Feraye İsminin Anlamı Nedir? Feraye Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?

25.09.2023 - 12:15 | Son Güncellenme:

İnsanların dikkat çekici özellikleri arasında isimleri oldukça önemli bir yerdedir. Çünkü herkesin farklı bir ismi bulunabilir. Bazı isimler daha çok kullanım şansı bulurken bazıları ise daha az şekilde kullanılır. Feraye ismi için ise orta seviye bir kullanımı olduğunu söylemek mümkündür. Anlamı ise 'ay ışığı' ve 'ayın parlaklığı' şeklindedir. İşte, tüm ayrıntılar.

Feraye İsminin Anlamı Nedir Feraye Ne Demek, Ne Anlamına Gelir

İsimlerin birçok özellikleri olsa da en çok dikkat çeken sahip oldukları anlamlardır. Zaten çocuğuna isim verecek kişilerde buna çok dikkat ederler.

Feraye İsminin Anlamı Nedir?

Feraye ismi son derece özel bir anlama sahiptir. Bu isim ay ışığı ve ayın parlaklığı şeklinde anlam kazanır. Ayrıca Feraye ismi Kur'an'da yer almaz. Ancak isim olarak koyulması sakıncalı değildir. Bunun için gönül rahatlığı içerisinde bu ismi çocuğunuza koymanız mümkündür. Özel ve farklı bir isim olması da son derece ilgi çekicidir.

Feraye Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?

Feraye ismi ayın ışığını ve parlaklığını ifade eder. Bu ismi kullanan kişiler ise bayanlardır. Yani Feraye ismi kızlara verilir. Buna göre ismi kız çocuğunuza vermeniz mümkündür.