EgeYerli Malı Haftası’yla çocukluğunuza dönün

Yerli Malı Haftası’yla çocukluğunuza dönün

15.12.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

İzmir Mutfak Kültürü Derneği 17-18 günlerinde Alsancak Kıbrıs Şehitleri’ndeki Sefertası Lokantası’nda Yerli Malı Haftası etkinliği düzenliyor.

Yerli Malı Haftası’yla çocukluğunuza dönün

Dernek Başkanı Sibel Önbaş, yerli ve küçük üreticilerinin ürünleriyle bolluk ve bereketin simgesi aşure pişirip dağıtacaklarını belirtti. Önbaş, etkinliğin amacını ise şöyle açıkladı:

Haberin Devamı

“Annelerimizin değerlendirme kültürünü ve geleneksel mutfağımızın ürünlerini hatırlamak ve hatırlatmak ayrıca üreticiden tükeciye aracı olmadan her türlü gıdayı sunmak.”

14.00-19.00 saatleri arasındaki etkinlikte, gazeteci ve yemek yazarı Nurhayat Akın Talay “Güzelbahçe Yemekleri” kitabını imzalayacak, birçok kooperatif de organik ürünlerinin satışını yapacak.