EgeYalnızlığa demir attı

Yalnızlığa demir attı

21.09.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Bir süredir kalbi boş olan Berrak Tüzünataç, “Yalnızlık çok keyifli. Arayışta değilim ama sağlam bir ilişkim olursa evlilik olabilir” dedi.

Yalnızlığa demir attı

Bir dönem özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ve son olarak Ali Yörenç’le ilişkisiyle adından sıkça söz ettiren Berrak Tüzünataç, yalnızlığa demir attı. Aşktan yana bir türlü yüzü gülmeyen oyuncu, sevgili arayışında olmadığını söyledi. Evliliğin mecburiyet olmadığını belirten Tüzünataç, “Yalnızlık çok keyifli. Arkadaşlarımla mutluyum. Evlenen çoğu arkadaşım sağlam ilişkileri olan kişilerdi. Ben de öyle bir şey yaşarsam, neden olmasın?” sözleriyle evliliğe yeşil ışık yaktı.

Haberin Devamı

Eylülün ilk günlerinde İstanbul Boğazı’nda denize girdiği anları takipçileriyle paylaşan oyuncu, annesinden fırça yediğini söyledi. Tavsiye niteliğinde paylaşmadığını vurgulayan oyuncu, “Herhalde annem bana en son 10 yaşında bu kadar kızmıştır. ‘Evladım sen aklını mı yitirdin?’ dedi. Ama tabii ki öncesinde hep orada duran Boğaz amcalarından onay alındı. Ben de iyi bir yüzücüyüm. Göründüğü kadar şuursuz bir hareket değildi. Yine de tavsiye etmiyorum, yanlış örnek olmak istemem” diye konuştu. -SEÇKİN ŞENVARDAR