EgeSultanların hedefi büyük

Sultanların hedefi büyük

14.09.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo firması Aras Kargo, uzun yıllardır spora verdiği desteği daha da ileri taşıyarak geçen yıl Aras Kargo Spor Kulübü’nü kurmuştu.

Sultanların hedefi büyük

İlk sezonunda TVF Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Aras Kargo Kadın Voleybol Takımı büyük bir başarıya imza atıp bir yıl içerisinde Vodafone Sultanlar Ligi’ne yükseldi ve İzmir’i 13 yıl aradan sonra voleybolun zirvesine taşıdı. Aras Kargo Spor Kulübü’nün yeni sezon açılış lansmanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Okyay, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Avusturya Postanesi İnsan Kaynakları Yönetimi Başkan Vekili Franz Nigl, Aras Kargo CEO’su Carsten Wallmann, Aras Kargo Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi, Aras Kargo Spor Kulübü Başkanı Utku Ayyarkın, Aras Kargo CFO’su Barbara Hagen, Aras Kargo Spor Kulübü Baş Antrenörü Suphi Doğancı, teknik ekip ve takım oyuncularının yanı sıra spor ve basın dünyasından önemli isimlerin katılımlarıyla İzmir’de düzenlenen görkemli bir gecede gerçekleşti.

Haberin Devamı

Aras Kargo Spor Kulübü Başkanı Utku Ayyarkın konuşmasına geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu’yu anarak başladı ve “Aras Kargo Spor Kulübü olarak, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu adına Türkiye’nin 7 bölgesinden 7 kız, 7 erkek sporcu öğrencinin eğitim hayatları boyunca spor ihtiyaçlarını karşılayacağımıza huzurunuzda söz veriyoruz. Hedefimiz sporcularımızın Milli Takım forması giymesini sağlamak” dedi.