EgeÖzel ege’den Kitvak’a bağış

Özel ege’den Kitvak’a bağış

14.07.2018 - 00:17 | Son Güncellenme:

Özel Ege Lisesi Fransızca Tiyatro Kulübü, Özel Egeli öğrenci ve veliler ile Okul Aile Birliği’nin yıl içinde yaptığı proje ve etkinliklerden elde edilen 28.250 liralık gelir, Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’na (KİTVAK) bağışlandı.

Özel ege’den Kitvak’a bağış

Özel Ege Lisesi Fransızca Tiyatro Kulübü, Özel Egeli öğrenci ve veliler ile Okul Aile Birliği’nin yıl içinde yaptığı proje ve etkinliklerden elde edilen 28.250 liralık gelir, Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’na (KİTVAK) bağışlandı. Fransızca Tiyatro Topluluğu yıl boyunca büyük bir emek ve özveriyle hazırladığı La Cantatrıce PresQue Chauve adlı Fransızca oyunundan 7.250 liralık gelir elde etti. Özel Ege Lisesi ve İzmir Makine Sanayi Polymers firmasının beraber yürüttüğü lise-sanayi işbirliğiyle üretilen telefon aksesuarı satışından 3 bin liralık kazanç sağlandı. Okul Aile Birliği de yıl boyunca özel günlerde düzenledikleri ve tasarımlarını tamamen velilerin yaptığı hediyelik eşyaları kermeslerle satışa sundu. Bu kermeslerden 18 bin liralık gelir sağlandı. Elde edilen toplam 28.250 liralık bağış, düzenlenen temsili törenle teslim edildi.

Haberin Devamı

Destek sürecek

Lise Müdürü Aylin Musluoğlu, “Öğrencilerimizin toplum başka hayatlara dokunmalarını istiyor, onları destekliyoruz” dedi. İlköğretim Kurumu Müdürü Şenol da, “Öğrencilerimiz onkoloji tedavisi gören arkadaşlarının her zaman yanındalar” diye konuştu. KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul desteklerinden dolayı Özel Ege Ailesi’ne teşekkür etti. Bağış, Askıda Oda kampanyası için kullanılacak.